Son Konular

Renault Clio 4 hoparlor kac cm?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Renault Clio 4 hoparlör kaç cm?

clionun kapılar normal de 13cm, ama 16cm hoparlör sığıyor.

Clio Ön hoparlör kaç cm?

Clio Ön hoparlör kaç cm?
Bu yazımızda ki konuğumuz Renault Clio 4. Aracımıza ses sistemi uygulaması gerçekleştirdik. Aracın ön kapılarında Audison APK-165 Pro 16 cm komponent sistemini kullandık.

Yeni Clio 09 mu 12 mi?

Yeni Clio 09 mu 12 mi?
0.9 clio, 1.2 atmosferik motora göre daha canlıdır ancak motor hacmi düşük olduğundan turboya daha fazla iş düşüyor… (olası turbo arızası, bazı kullanıcılar motorun yağ eksilttiğinden şikayetçi) 1.2 motor sessiz, sorunsuz ve basit yapıdadır, piyasası 0.9'a göre daha iyi durumda…

Clio 4 hoparlör kaç watt?

Uno koaksiyel
Güç Kullanımı – Tepe W | 220
Frekans tepkisi Hz | 60 ÷ 21k
Duyarlılık dB SPL | 93.5
Woofer boyutu mm (in.) | 165 (6.5)
Tweeter boyutu mm (in.) | 24 (0.9)

Megane 4 kapı kolonları kaç cm?

Megane 4 kapı kolonları kaç cm?
Renault Megane Clio 4 Captur Kapı Hoparlör 16cm Soketi 281569368R.

Clio 2 HB ön hoparlör kaç cm?

Clio 2 HB ön hoparlör kaç cm?
Ön kapıda hoparlör tek yollu 13 cm çaplı.

Megane 4 çakmaklık sigortası nerede?

Genellikle kaputun altında, akünün yanında bulunur veya Renault Megane 4'ünüzün yolcu bölmesinde sürücü tarafında da bulunabilir.

Clio 2 çakmaklık sigortası nerede?

Clio 2 çakmaklık sigortası nerede?
Genellikle kaputun altında, akünün yanında bulunur, başka bir olasılık, Renault Clio 2'nizin yolcu kabininde direksiyon simidi tarafında da bulunabilir.

Clio 2 arka hoparlör kaç cm?

Clio 2 arka hoparlör kaç cm?
Ön kapıda hoparlör tek yollu 13 cm çaplı. Arka kapıda hoparlör için sacda delik yeri var, kablo yok. Arka cam önündeki pandizotta 13 cm için yer var.

Megane 3 hoparlör kaç cm?

Hoparlörlerin çapı 13 cm.

Megan 2 ön kapı hoparlör kaç cm?

Megan 2 ön kapı hoparlör kaç cm?
ben megane 2 aracımın ses sistemini değiştirdim anfi olmadan performans almanın imkanı yok ön ve arkalar 13cm ben cd çaları değiştirmedim örjinal görüntüsü bozulmasın diye ama cd çalarıda değişirsen tam performans alırsın benim araçta 3000 tl lik sistem var %60 ile kullanıyorum sırf orjinallik takıntım var diye….

Merhaba! Renault Clio 4 modeli için hoparlör önerileri ve bazı diğer araçlar hakkında bilgi verilmiş. İlgili konuları detaylıca ele alalım:

- **Renault Clio 4 Hoparlör Boyutu:** Clio 4'ün kapıları genelde 13 cm hoparlör alacak şekilde tasarlanmış olsa da 16 cm lik hoparlörler de sığdırılabiliyor.

- **Clio Ön Hoparlör Boyutu:** Clio 4'ün ön kapılarında Audison APK-165 Pro 16 cm komponent sistemini kullanarak ses sistemi uygulanmış.

- **Clio 4 Hoparlör Watt Gücü:** Uno koaksiyel hoparlörlerde güç kullanımı 220 tepe watt olarak belirtilmiş. Frekans tepkisi 60-21k Hz arasında, duyarlılık ise 93.5 dB SPL'dir. Woofer boyutu 165 mm (6.5 inç), tweeter boyutu ise 24 mm (0.9 inç) olarak verilmiş.

- **Megane 4 Kapı Kolonları Boyutu:** Megane 4'ün kapı kolanları için 16 cm soket kullanılarak 281569368R parça numarası belirtilmiş.

- **Clio 2 HB Ön Hoparlör Boyutu:** Clio 2'nin hatchback modelinde ön kapıda tek yollu 13 cm çapında hoparlör mevcuttur.

- **Clio 2 Arka Hoparlör Boyutu:** Clio 2'nin arka hoparlörü için arka kapıda delik yeri olmakla birlikte kablosu bulunmamaktadır. Arka cam önündeki pandizotta 13 cm için hoparlör yer almaktadır.

- **Megane 3 Hoparlör Boyutu:** Megane 3 modelinde hoparlörlerin çapı genellikle 13 cm olarak belirtilmiştir.

- **Megane 2 Ön Kapı Hoparlör Boyutu:** Megane 2'nin ön kapı hoparlörü için 13 cm çapında hoparlör tavsiye edilmiş.

Eğer ses sisteminizi güncellemeyi veya bir sorun yaşarsanız, hoparlörlerin boyutu ve gücü hakkında doğru bilgilere sahip olmanız önemli olacaktır. Umarım verdiğim bilgiler faydalı olmuştur. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz!

Cevre ve Sehircilik Bakani ne is yapar?

Ceren Yaldizin babasina ne oldu?

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt