Son Konular

REN Clean Skincare ne ise yarar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

REN Clean Skincare ne ise yarar?

REN, son teknoloji ile üretilmiş biyoaktiflerle formüle edilmiş, cilt dostu olmayan maddeleri içermeyen olması gerektiği gibi cilt bakımıdır. REN ürünleri, cildin doğal kendini koruma, onarma ve yenileme becerisini artırarak cildin güzel, sağlıklı olmasını ve ışıldamasını sağlarken keyifli kullanım sunar.

Cilt bakımı için hangi ürünler?

Cilt Bakım Ürünlerini Uygulama Sırası
- Adım: Temizleyici (Gündüz ve Gece)
- Adım: Maske (Haftada 1 veya 2 defa, Gece)
- 3. Adım: Tonik (Gündüz ve/veya Gece)
- Adım: Göz Kremi (Gündüz ve Gece)
- Adım: Serum (Gündüz ve/veya Gece)
- Adım: Lokal Bakım (Gece)
- 7. Adım: Nemlendirici Krem (Gündüz ve Gece)

Yüz spreyi nasıl kullanılır?

Donuk ve kuru bir cildi aydınlatmak ya da tek bir püskürtmeniz yeterli olacaktır. Sabahları yüzünüzü aydınlatacak bir ürün arıyorsanız The Body Shop'un hindistan cevizi özlü spreyi tam size göre… Makyajın üzerine de uygulanabilen bu ürün, cilde zarar veren mineral yağ ve parafin içermiyor.

Hydra Mist Spray ne işe yarar?

Hydra Mist Spray ne işe yarar?
BUTTER HYDRA MİST SPRAY gün içi pratik kullanım imkânı ile cildinizin nemlendirilmesine destek vermek amacıyla geliştirdiğimiz cilt bakım destek ürünüdür. Cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olarak cilt kuruluğuna karşı bakım desteği vermeyi amaçlamaktadır.

Cilt bakımında sıralama nedir?

Cilt bakımında sıralama nedir?
Günlük cilt bakım rutininizde sıralama 'temizleme (temizleyici/tonik), nemlendirme (serum/nemlendirici) ilkesine dayalı olmalıdır. Gündüz ve gece aynı sıralamayı takip edebilirsiniz.

Lumifenol nedir?

Jowaé ürünlerinin aktif içeriği olan antioksidan etkili Lumifenol, cildi korur, detoks etkisi sunar, onarır ve ışıltı verir. Latince " Her zaman canlı" anlamına gelen Lumifenol, kusursuz ve dayanıklı bir cildin anahtarını sunuyor.

Resveratrol nedir ne için kullanilir?

Resveratrol, doğal bir ilaçtır. Vücudun kendini yenilemesi için gerekli olan antioksidan desteği sağlar. Vücudun kendini koruması için gerekli olan maddelerin üretimini sağlar. Ayrıca kilo vermeye yardımcıdır.

Yüz Spreyi ne zaman kullanılır?

Yüzünün solgun ve yorgun göründüğü günlerde yüz spreyi kullanarak güne başlayabilirsiniz. Uzman dermatologların önerdiği yüz spreyleri, donuk cildi aydınlatmak ve ferahlatmak için kullanılıyor.

REN Clean Skincare, cilt dostu olmayan maddeleri içermeyen ve son teknoloji ile üretilmiş biyoaktiflerle formüle edilmiş bir cilt bakım markasıdır. Ürünleri, cildin doğal kendini koruma, onarma ve yenileme becerisini destekleyerek cildin sağlıklı, güzel ve ışıldayan görünmesine yardımcı olur. Bu ürünlerin kullanımıyla cildinizdeki nem dengesi korunabilir, kurulukla mücadele edebilir ve genel olarak cildinizi destekleyebilirsiniz.

Cilt bakımı için ideal ürün sıralaması aşağıdaki gibidir:
1. Temizleyici (Gündüz ve Gece)
2. Maske (Haftada 1 veya 2 defa, Gece)
3. Tonik (Gündüz ve/veya Gece)
4. Göz Kremi (Gündüz ve Gece)
5. Serum (Gündüz ve/veya Gece)
6. Lokal Bakım (Gece)
7. Nemlendirici Krem (Gündüz ve Gece)

Yüz spreyi genellikle donuk ve kuru bir cildi aydınlatmak için kullanılır. Tek bir püskürtme genellikle yeterli olabilir. Sabahları yüzünüzü canlandırmak ve aydınlatmak için tercih edebilirsiniz.

Hydra Mist Spray ise cildinizi nemlendirmeye yardımcı bir üründür. Gün içinde kullanımı pratik olan bu sprey, cildinizin nem dengesini korumayı ve cilt kuruluğuna karşı bakım desteği sağlamayı amaçlar.

Cilt bakımında sıralama önemlidir. Temizleme (temizleyici/tonik) adımından sonra nemlendirme (serum/nemlendirici) ilkesine dayalı bir sıralama yapılmalıdır. Gündüz ve gece aynı sıralamayı takip edebilirsiniz.

Lumifenol, Jowaé ürünlerinin aktif içeriğidir. Antioksidan etkili olan Lumifenol, cildi korur, detoks etkisi sunar, onarır ve cilde ışıltı verir. "Her zaman canlı" anlamına gelen Lumifenol, kusursuz ve dayanıklı bir cildin anahtarını sunar.

Resveratrol ise doğal bir antioksidandır. Vücudun kendini yenilemesine yardımcı olur, antioksidan desteği sağlar ve vücudun kendini koruması için gereken maddelerin üretimini destekler. Ayrıca kilo vermeye yardımcı olabilir.

Yüz spreyi genellikle cildin solgun ve yorgun göründüğü günlerde kullanılır. Uzman dermatologlar tarafından önerilen yüz spreyleri, cildi aydınlatmak ve ferahlatmak için ideal bir seçenek olabilir.

Que es es el humanismo?

Yakinlik korkusu ne demek?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt