Son Konular

Rehberlik kurulunda kimler olur?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Rehberlik kurulunda kimler olur?

Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yürütme komisyonu okul müdürü başkanlığında toplanarak aşağıdaki üyeler de toplantıda bulunur:

Sınıf rehberlik dosyası kime teslim edilir?

3 Sınıf/şube öğretmenlerinden rehberlik çalışma dos- yasını teslim alır ve bir sonraki eğitim-öğretim yılı başlangıcında yeni belirlenen sınıf/şube öğretmen- lerine teslim eder.
Rehberlik Hizmetleri Yürütme Kurulu üyeleri kimlerden oluşur?
(2) Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yürütme komisyonu eğitim kurumu müdürünün başkanlığında aşağıdaki üyelerden oluşur: a) Eğitim kurumunda görevli müdür yardımcıları. b) Rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar. c) Sınıf rehber öğretmenlerinden her sınıf düzeyinden seçilecek en az birer temsilci.
Sınıf rehberlik dosyası ne zaman teslim edilir?
Öğrenci Tespitinden sonra Sınıf Risk Haritası ve Sınıf Risk Grubu Öğrenci Listeleri oluşturulmalıdır. Oluşturulan Formlar EKİM ayında Okul idaresine ve Rehberlik servisine teslim edilmelidir. Şubat Ayı içerisinde formlar tekrar gözden geçirilerek Okul idaresine ve Rehberlik Servisine teslim edilmelidir.

Okul rehberlik yürütme komisyonu kimlerden oluşur?

Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri yürütme komisyonu okul müdürünün başkanlığında aşağıdaki üyelerden oluşturulur: a) Müdür yardımcıları. b) Rehberlik ve psikolojik danışma servisi psikolojik danışmanları. c) Sınıf rehber öğretmenlerinden her sınıf seviyesinden seçilecek en az birer temsilci.

Okulda rehber öğretmeni ne yapar?

Rehber Öğretmen, öğrencilerin kişisel gelişimini desteklemek ve öğretim hedeflerine ulaşabilmelerini sağlamak için öğrencilere rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunar. Bu görevi gerçekleştirirken ebeveyn, yönetici ve diğer öğretmenlerle birlikte çalışır.

Pasta ne deme?

Kalp yarasi son bolumde ne oldu?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt