Son Konular

Redmi Note 9 128 GB nasil?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Redmi Note 9 128 GB nasıl?

Ürünü babama satın aldım işlemci kamera batarya gayet yeterli özellikle bataryası uzun süre gidiyor ve kamerası muhteşem kendim samsung galaxy a70 kullanıyorum renk tonu olarak xiaominin kamerasını daha çok beğendim diyebilirim. Fiyat performans ürünü tavsiye ederim.

Telefon kaç GB olmalı?

Kullanım hedefiniz bolca oyun oynamayı içeriyorsa: Telefonunuzun dahili depolaması mümkün olduğunca yüksek olmalı. En az 64 GB modelleri tavsiye ediyoruz. Eğer oyun sayısını az tutarım derseniz 32 GB ile de işinizi halledebilirsiniz.

Iphone 13 Pro Max 128 GB yeterli mi?

Iphone 13 Pro Max 128 GB yeterli mi?
Evde, ofiste veya yolda kullanabilirsiniz. Bahsettiğiniz kullanımda 128GB fazlasıyla yeter. Şu an en üst seviye AirPods, AirPods Pro'dur. Yukarıda bahsi geçen yerlerden ve Gürgençler gibi yetkili Apple satıcılarından alınabilir.

Redmi Note 9 iyi bir telefon mu?

Redmi Note 9 iyi bir telefon mu?
Xiaomi'nin Redmi markasıyla çıkardığı telefonlar, uygun fiyat karşılığında üst sınıf cihazlarınkine yakın bir performans vadediyor. Redmi Note 9 da bu geleneği bozmuyor. Akıllı telefon özellikle büyük ekranı ve pil ömrüyle tatmin edici bir deneyim yaşatıyor.

Red mi Note 9 nasıl bir telefon?

Redmi Note 9, toplamda 5 kameralı bir akıllı telefon oluyor ve kameralarıyla gerçekten de keyifli bir deneyim yaşatıyor. Arka yüzeyde, telefonun tam ortasına konumlandırılan 4'lü kamera seti, güzel görünürken, burada ana kamera 48 MP ölçüsünde olmasıyla, çekeceğiniz fotoğraflarda yüksek çözünürlük imkanı tanıyor.

16 GB telefon için yeterli mi?

Yeni telefonunuzun kutusunda 16GB'lık olduğu yazsa da size kalan boş alan, bundan daha az, bazı durumlarda çok daha az olacaktır. Örneğin Galaxy S4'te bu alanın yarısına yakını, Android tarafından kaplanmış oluyor. iPad Air'de size kalan alan ise yaklaşık 12GB.

iPhone 13 Pro max kaç gb alınmalı?

iPhone 13 Pro max kaç gb alınmalı?
iPhone 13 Pro Max 128 GB Özellikleri
Ekran Boyutu | : 6.7″
4G | :
Dahili Hafıza | : 128 GB
RAM Kapasitesi | : 6 GB
Kablosuz Şarj | :

128 GB telefon ne işe yarar?

128 GB telefon ne işe yarar?
Teorik olarak ortalama değerlerle 128 GB'lık depolama alanına 30 bin fotoğraf, 20 bin şarkı, 5 bin uygulama veya 2 bin oyun kurabilmek mümkün. Biz ise videomuzda bu içeriklerin tamamından bir karma yaparak, hafızanın ne kadar dolacağına yakından bakıyoruz.

Redmi Note 9 128 GB modelinin performansı ve özellikleri hakkında yazdıklarınızı gördüm. Genel olarak, Redmi Note 9'un işlemcisi, kamerası ve bataryasıyla memnuniyet yaşadığınızı anladım. Özellikle bataryanın uzun süre gittiği ve kamerasının muhteşem olduğunu belirttiniz. Karşılaştırma olarak, kendi kullandığınız Samsung Galaxy A70 ile Xiaomi'nin kamerasını daha çok beğendiğinizi ifade ettiniz. Fiyat performans açısından da ürünü tavsiye ettiğinizi belirttiniz.

Telefonun dahili depolama alanı hakkında sorduğunuz soruya gelecek olursak, bolca oyun oynamayı içeren bir kullanım hedefiniz varsa, mümkün olduğunca yüksek bir dahili depolamaya sahip bir telefon tercih etmeniz önerilir. En azından 64 GB kapasiteli bir modelin işinizi göreceğini belirtildi. Ancak oyun sayısını az tutuyorsanız, 32 GB'lık bir model de yeterli olabilir.

Ayrıca, iPhone 13 Pro Max 128 GB modelinin yeterli olup olmadığı konusunda sorduğunuz soruya karşılık, evde, ofiste veya yolda kullanımınıza göre 128 GB depolama alanının fazlasıyla yeterli olduğunu belirtildi. Bu kullanım senaryosunda problem yaşamayacağınızı söylendi.

Redmi Note 9'un genel olarak iyi bir telefon olduğu, büyük ekranı ve uzun pil ömrüyle tatmin edici bir deneyim sunduğu söylendi. Ayrıca, Redmi Note 9'un toplamda 5 kameralı olması ve 48 MP ana kamerasıyla yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekebileceği belirtildi.

Son olarak, 16 GB'lık bir telefonun yeterli olup olmadığı ve 128 GB telefonun ne işe yaradığı hakkındaki sorularınız detaylı olarak cevaplandırılmış. 128 GB depolama alanının genel olarak fotoğraf, şarkı, uygulama veya oyunlar için yeterli olduğu belirtildi.

Eğer daha fazla sorunuz veya ihtiyacınız olan bilgi varsa çekinmeden belirtmekte özgürsünüz. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Gece lambasi kac lira?

Kriyojenik kap nedir?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.414
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt