Son Konular

Realme C3 Nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Realme C3 Nedir? Realme markasının giriş seviyesi telefonlarından biridir. Telefon, MediaTek Helio G70 işlemci ve 3GB RAM ile birlikte gelir. 6.5 inçlik bir ekrana sahip olan Realme C3, HD+ çözünürlük sunar. Cihazın arka tarafında 12 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörü bulunurken, ön tarafta 5 MP selfie kamerası yer alır. 5000 mAh bataryası, uzun pil ömrü sunar. Realme C3, Android 10 işletim sistemi ve Realme UI arayüzü ile çalışır. Telefona eklenen güvenlik özellikleri arasında parmak izi okuyucu ve yüz tanıma özelliği yer alır. Realme C3, uygun fiyatı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.
İçindekiler

Realme C3 Nedir?

Realme C3, Realme markasına ait bir akıllı telefondur. 6.5 inç büyüklüğünde IPS LCD ekranı bulunur. 12nm üretim süreci ile üretilen Mediatek Helio G70 işlemci, 3 veya 4 GB RAM ile birleştirilir.

Realme C3 Kaç Megapiksel?

Realme C3, arka kısmında 12 MP + 2 MP çift kamera kurulumu bulunur. Ön kısmında ise 5 MP bir selfie kamerası yer alır.

Realme C3 Kaç GB?

Realme C3, 32 GB veya 64 GB dahili depolama seçenekleri sunar. MicroSD kart ile depolama alanı 256 GB'a kadar genişletilebilir.

Realme C3 Fiyatı Nedir?

Realme C3'nin fiyatı, ülkeden ülkeye değişebilir. Genellikle, ortalama fiyatı 1000-1500 TL arasında değişir.

Realme C3'in Batarya Kapasitesi Kaç mAh?

Realme C3, 5000 mAh batarya kapasitesi ile gelir. Bu, ortalama bir kullanım için yeterli bir batarya ömrü sunar.

Realme C3'in Ekran Boyutu Kaç İnç?

Realme C3, 6.5 inç büyüklüğünde bir IPS LCD ekranı bulundurur. Bu, kullanıcılara büyük bir ekran deneyimi sunar.

Realme C3 Hangi İşletim Sistemini Kullanıyor?

Realme C3, Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelir. Bu, kullanıcılara güncel bir işletim sistemi deneyimi sunar.

Realme C3'in Ağırlığı Kaç Gram?

Realme C3, yaklaşık olarak 195 gram ağırlığındadır. Bu, cihazın taşınabilirliğini etkileyebilir.

Realme C3'in RAM Kapasitesi Kaç GB?

Realme C3, 3 GB veya 4 GB RAM seçenekleri sunar. Bu, cihazın performansını etkileyen önemli bir faktördür.

Realme C3'in İşlemcisi Hangi Modeldir?

Realme C3, Mediatek Helio G70 işlemcisini kullanır. Bu, cihazın güçlü bir performans sunmasına olanak tanır.

Realme C3'in Kamera Özellikleri Nelerdir?

Realme C3, arka kısmında 12 MP + 2 MP çift kamera kurulumu bulunur. Ön kısmında ise 5 MP bir selfie kamerası yer alır. Cihaz, HDR ve panorama çekim özelliklerine sahiptir.

Realme C3'in Pil Ömrü Nasıldır?

Realme C3, 5000 mAh batarya kapasitesi ile gelir. Bu, ortalama bir kullanım için yeterli bir batarya ömrü sunar.

Realme C3'in Depolama Seçenekleri Nelerdir?

Realme C3, 32 GB veya 64 GB dahili depolama seçenekleri sunar. MicroSD kart ile depolama alanı 256 GB'a kadar genişletilebilir.

Realme C3 Hangi Renklerde Mevcuttur?

Realme C3, Frozen Blue ve Blazing Red renk seçenekleri sunar. Bu seçenekler, cihazın tasarımını kişiselleştirme imkanı sunar.

Realme C3'in Ekran Çözünürlüğü Kaç Pixel?

Realme C3, 720 x 1560 piksel çözünürlüğe sahip bir IPS LCD ekranı bulundurur. Bu, cihazın net ve keskin bir görüntü kalitesi sunmasını sağlar.

Realme C3'in Şarj Hızı Kaç Watta Kadar Destekler?

Realme C3, 10W şarj hızını destekler. Bu, cihazın hızlı bir şekilde şarj edilmesini sağlar.

Realme C3'in İşletim Sistemi Versiyonu Nedir?

Realme C3, Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelir. Bu, cihazın güncel ve modern bir işletim sistemi deneyimi sunmasını sağlar.

Realme C3'in NFC Özelliği Var Mı?

Realme C3, NFC özelliğine sahip değildir. Bu, cihazın kablosuz ödeme işlemlerinde kullanılamayacağı anlamına gelir.

Realme C3 Hangi Yıl Çıktı?

Realme C3, 2020 yılında piyasaya sürüldü. Bu, cihazın yeni ve güncel bir model olduğunu gösterir.

Realme C3'in Su Geçirmezlik Özelliği Var Mı?

Realme C3, su geçirmezlik özelliğine sahip değildir. Bu nedenle, cihazın suya maruz kalmaması önemlidir.

Realme C3 Nedir?

Realme C3 nedir?
Realme C3, 6.5 inç HD+ ekran, Helio G70 işlemci ve 5000 mAh batarya ile gelen bir akıllı telefondur.
Realme C3 kaç megapiksel?
Realme C3, 12 MP + 2 MP çift arka kamera ve 5 MP ön kamera ile donatılmıştır.
Realme C3 ne zaman çıktı?
Realme C3, Şubat 2020'de piyasaya sürüldü.
Realme C3'in fiyatı ne kadar?
Realme C3, Türkiye'de 2000-2500 TL arasında bir fiyatla satılmaktadır.

Realme C3'in depolama kapasitesi ne kadar? Realme C3, 32 GB veya 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahiptir.
Realme C3 hangi işletim sistemiyle geliyor? Realme C3, Android 10 tabanlı Realme UI kullanıcı arayüzü ile çalışır.
Realme C3 kaç GB RAM'e sahip? Realme C3, 2 GB veya 3 GB RAM seçeneği sunar.
Realme C3'in ekranı kaç inç? Realme C3, 6.5 inç HD+ IPS LCD ekranla gelir.
Realme C3'in batarya ömrü ne kadar? Realme C3, 5000 mAh batarya kapasitesi ile uzun süre kullanıma imkan sağlar.

1 Omlet Kaç Gram?

Vize 40 Final Kaç Olmalı?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt