Son Konular

RAW formati nasil duzelir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

RAW formatı nasıl düzelir?

Harici harddiskiniz sürücü harfi olmadan RAW olarak görünüyorsa, bunun yerine 2. yöntemi izleyin.
- RAW harici harddiskinizi bilgisayarınıza bağlayın.
- Görev çubuğundaki "ara" simgesine tıklayın ve cmd yazın.
- RAW harici harddiskinizi düzeltmek için chkdsk /f G: yazın (G, RAW diskinizin sürücü harfidir)

RAW olan USB nasıl kurtarılır?

2 . Yöntem CMD ile RAW USB Diski Onarma
- USB'nizi bilgisayarınıza takın.
- Görev çubuğundaki "ara" simgesine tıklayın ve cmd yazın. Ardından "Komut İstemi"ne sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin.
- RAW USB'nizi düzeltmek için chkdsk /f G: (G, RAW diskinizin sürücü harfidir) yazıp Enter'a basın.

Diskin RAW olması ne demek?

Diskin RAW olması ne demek?
Raw Disk ne anlama geliyor? Raw disk, disk Windows işletim sistemi tarafından tanınıyor fakat diske erişelemiyor demektir. Disk Raw olduğunda Windows disk yöneticisi diski tanır ve aygıtlarda gösterir. Fakat kullanıcı diske erişmek istediğinde, içindeki dosyaları görmek istediğinde diske erişemez.

Chkdsk is not available for raw Drives ne demek?

RAW sürücü için Chkdsk kullanılamıyor. Genellikle ani bir elektrik kesintisi, mavi ekran hatası veya virüs saldırısından dolayı RAW olduğunda sürücü bazen arıza yapar. Bunu düzeltmek için raw dosya sistemini NTFS yapmanız gerekir.

Flash bellek bozuldu ne yapmalıyım?

Mantıksal Bozulan USB Flash Bellekten Dosya Kurtarma
- Adım 1: SD kartı PC'ye takın. SD kartı bir kart okuyucuya takın ve kart okuyucuyu SD kartınızla birlikte sağlıklı çalışan bir bilgisayara takın.
- Adım 2: EaseUS veri kurtarma yazılımını çalıştırın ve kartı tarayın.
- Adım 3: Kaybolan verileri kontrol edin ve kurtarın.

RAW neden olur?

RAW neden olur?
Virüsler bir diskin Raw'a dönüşmesine sebep olabilirler. HDD'nin ömrünü doldurması, HDD'de oluşan fiziksel, donanımsal arızalar diskin Raw olarak görünmesine sebep olabilir. Disk üzerindeki bozuk alanlar diskin Raw olarak görünmesine sebep olabilir.

RAW formatıyla ilgili bazı sorunlar ve çözümlerine dair detaylı bilgiler verilmiş. Harici harddisk ve USB'nin RAW olarak görünmesi durumunda yapılması gereken adımlar anlatılmış. Ayrıca RAW disk ne demek olduğu ve neden olabileceği konularına da değinilmiş. Chkdsk komutunun RAW sürücüler için kullanılamayabileceğine dair bilgi verilmiş ve çözüm önerileri sunulmuş.

Flash bellek bozulduğunda dosyaların kurtarılması için adım adım açıklamalar yapılmış. EaseUS veri kurtarma yazılımının kullanımı anlatılmış. Son olarak, diskin RAW olmasına neden olabilecek etmenler virüsler, HDD'nin ömrünü doldurması, fiziksel veya donanımsal arızalar ve disk üzerindeki bozuk alanlar olarak sıralanmış.

Toparlayacak olursak, RAW formatıyla ilgili karşılaşılabilecek sorunların ve çözümlerinin detaylı bir şekilde anlatıldığı bir rehber içeriği sunulmuş. Eğer daha fazla yardıma ihtiyacınız varsa veya başka konularda sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

SoHo ne mali?

Bursada gezmeye nereden baslamali?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt