Editör
Efsanevi Üye
RAR şifresi kırılabilir mi?
Eğer parolasını unuttuğunuz bir . rar dosyası varsa bunun parolasını kaldırmak, parolasını kırmak için temel olarak iki yolunuz var: dosya başkasına aitse sosyal mühendislik ile parolayı bulmaya çalışmak veya Brute force yöntemi ile parolayı kırmaya çalışmak.
RAR nedir ne işe yarar?
RAR nedir ne işe yarar?
Winrar, bir sıkıştırma programıdır. Sıkıştırma işlemi sayesinde dosyalar disk içerisinde çok daha az yer kaplayacak hale getirilebilmektedir. Bu sayede, dosyaların diskten diske taşınabilme hızı ciddi anlamda artmaktadır.
RAR dosyasını açmak için hangi program gerekli?
RAR dosyasını açmak için hangi program gerekli?
RAR dosyasına sağ tıklayın ve "WinRAR ile Aç" öğesini seçin. WinRAR'ı başlatmak için çift tıklayın. WinRAR'ı açın ve WinRAR dosya panelinden dosyayı/klasörü seçin.
Zip şifresi kırılabilir mi?
Eğer parolasını unuttuğunuz bir . zip dosyası varsa bunun parolasını kaldırmak, parolasını kırmak için temel olarak iki yolunuz var: dosya başkasına aitse sosyal mühendislik ile parolayı bulmaya çalışmak veya Brute force yöntemi ile parolayı kırmaya çalışmak.
WinRAR deneme sürümü bitti ne yapmalıyım?
WinRAR deneme sürümü bitti ne yapmalıyım?
Decapat. Deneme süresi doldu mesaj kutusunda çarpıya basıp hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz, herhangi bir vasfı yok. Eğer destek vermek isterseniz satın alabilirsiniz.
RAR ücretli mi?
RAR ücretli mi?
WinRAR bir paylaşımlı yazılım, yani sharewaredir. Bu programı kullanmadan önce 40 gün boyunca, tamamen ücretsiz olarak, WinRAR'ı deneyebileceğiniz anlamına gelir. WinRAR lisansı 50'den fazla dilde Windows, Linux, Mac OS gibi işletim sistemleri için mevcuttur.
PassFab nedir?
PassFab 4WinKey, Windows şifre kaldırma programı. Windows yönetici hesabı veya misafir hesabı şifresini unuttuysanız, bu Windows kurtarma aracıyla birkaç dakika içerisinde şifreyi kaldırabilir, Windows'a şifresiz giriş yapabilirsiniz. Windows XP'den 10'a tüm işletim sistemlerini destekliyor.
WinRAR deneme sürümü ne kadar?
WinRAR deneme sürümü ne kadar?
WinRAR 40 günlük ücretsizdir. Ya bilgisayarınızdan kaldırın, ya da satın alın." Satın almadan kullanıyorum ve bunun için endişeliyim.
Rar ücretsiz mi?
Rar ücretsiz mi?
WinRAR deneme süresi dolunca ne olur?
Deneme süresi doldu mesaj kutusunda çarpıya basıp hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliyorsunuz, herhangi bir vasfı yok. Eğer destek vermek isterseniz satın alabilirsiniz.
WinRAR sahibi kim?
WinRAR sahibi kim?
WinRAR, Windows için Shareware dosya arşivleme ve veri sıkıştırma yazılımıdır. Eugene Roshal tarafından geliştirilen yazılım 1995 yılında piyasaya sürüldü ve dünyanın en popüler dosya sıkıştırma yazılımları arasındadır.
RAR uzantılı dosya nasıl yapılır?
RAR uzantılı dosya nasıl yapılır?
RAR dosyası nasıl oluşturulur?
- Adım #1: WinRAR programını indirin ve kurulumu tamamlayın.
- Adım #2: RAR dosyası haline getirmek istediğiniz dosya ve klasörleri seçin.
- Adım #3: Sağa tıklayın.
- Adım #4: Arşive Ekle seçeneğine tıklayın.
- Adım #5: Oluşturmak istediğiniz RAR dosyasının detaylarını belirleyin.
Dosya rardan nasıl çıkarılır Android?
İndirdiğiniz RAR uygulamasına girin. Açmak istediğiniz rar/zip dosyası neredeyse o klasöre RAR uygulaması içinden girin. Daha sonra rar/zip dosyasının yanındaki kare şeklindeki kutucuğa dokunarak arşivi seçmeniz gerekiyor. Seçtikten sonra, üstteki ikonlar arasından üzerinde "↑" simgesi bulunan ikona tıklayın.