Modoratör
Efsanevi Üye
Rar dosyasını nasıl jar yapma?
RAR'i JAR'ye dönüştürme yöntemi
- rar dosya(lar)ı yükleyin. Dosyaları bilgisayar, Google Drive, Dropbox, URL'den veya sayfa üzerinden sürükleyerek seçin.
- jar yi seçin. jar ya da sonuç olarak ihtiyacınız olan diğer formatlardan birini seçin (200'den fazla format desteklenir)
- jar'nizi indirin.
Minecraft PC mod nasıl yüklenir?
Minecraft PC mod nasıl yüklenir?
Peki, Minecraft mod yükleme işlemi nasıl yapılır? Öncelikle Minecraft Forge isimli programı bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra yüklemek istediğiniz modun ismini bulmanız gerekmektedir. Sonrasında inen ".jar" uzantılı dosyayı Minecraft'ın "mods" isimli klasörüne atın.
JAR dosyası nasıl oluşturulur?
JAR dosyası nasıl oluşturulur?
Java dosyası veya proje klasörü üzerinde iken sağ click → Export → Java altında 'Runnable JAR file' → Next seçilir. Gelen menüde Launch configuration'dan main/ana metot seçilir. Export destination'dan JAR dosyasına isim verilir ve kaydetme yeri seçilir ve 'Finish' ile işlem sonlandırılır.
JAR dosyası nasıl çalıştırılır?
JAR dosyası nasıl açılır?
- Adım #1: Buradan WinRAR programını indirin.
- Adım #2: Program kurulumunu tamamlayın.
- Adım #3: Görüntülemek istediğiniz JAR dosyasını yüklemiş olduğunuz program üzerinden açın.
- Adım #4: JAR dosyası içindeki verileri sürükle – bırak yöntemi ile farklı bir klasöre kaydedin.
- Adım #5: İşlem tamam.
Minecraft yaratıcı mod nasıl açılır?
Minecraft yaratıcı mod nasıl açılır?
Ayarlardan yerel ağda paylaşa girin. Sonra hilelere izin vere tıklayın. Daha sonra da /gamemode 1 yazın. (/gamemode creative de olabilir.)
Minecraft bedava nasıl indirilir?
Minecraft bedava nasıl indirilir?
Windows'ta Minecraft Nasıl Yüklenir
- Minecraft'ın ücretsiz deneme sayfasına gitmek için İndir butonuna tıklayın.
- Minecraft sitesindeyken İNDİR (DOWNLOAD) butonuna tıklayın.
- Dosya bilgisayarınıza indikten sonra otomatik olarak açılacak.
- Yükleme tamamlandıktan sonra BİTİR (FINISH) butonuna tıklayın.
JAR uzantılı dosya nasıl açılır?
JNLP uzantılı dosya nasıl açılır?
JNLP uzantılı dosya nasıl açılır?
Bir JNLP dosyasını, Java Web Start ile açmak için JNLP dosyasına farenin sağ tuşu ile tıklanır ve açılan listeden Birlikte Aç seçeneği seçilir. Çıkan liste aşağı kaydırılır ve Bu Bilgisayarda başka bir uygulama ara seçeneği seçilir. Daha sonra konuma gidilerek " javaws.exe" seçilir.