Modoratör
Efsanevi Üye
Rahatsız etme modunda ne olur?
Rahatsız Etmeyin moduyla telefonunuzu sessize alabilirsiniz. Bu mod sesi kapatabilir, titreşimi durdurabilir ve görsel bildirimleri engelleyebilir. Nelerin engelleneceğini ve nelere izin verileceğini seçebilirsiniz.
Iphone rahatsız etme özelliği nedir?
iOS 15 ve iPadOS 15'teki Odak özelliği sayesinde aygıtınız kilitliyken gelen aramaları, uyarıları ve bildirimleri sessize almak için Rahatsız Etme özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca Rahatsız Etme özelliğini zamanlayabilir ve belirli kişilerden gelen aramalara izin verebilirsiniz.
Rahatsız etmeyin modu nasıl çalışır?
Rahatsız etmeyin modu nasıl çalışır?
Rahatsız etmeyin özelliği hızlı nasıl açılır?
- Adım #1: Araç çubuğunu aşağı kaydırın Bildirim ve Kısayol ekranını açın,
- Adım #2: Rahatsız Etmeyin butonunu bulun ve dokunun.
- Adım #3: Moddan çıkmak için kısayol ekranını tekrar açın ve Rahatsız Etmeyin butonuna dokunarak pasif hale getirin.
Iphone rahatsız etme modunda bildirim gelir mi?
Iphone rahatsız etme modunda bildirim gelir mi?
Rahatsız Etme özelliği belirli saatler arasında telefon aramaları ya da bildirim sesleriyle rahatsız edilmek istemeyenler için biçilmiş kaftan. Bu mod aktif edildiğinde gelen arama / uyarılar elbette ekranda birikiyor ve bildirim olarak karşınıza geliyor.
Uçak modundayken telefon çalar mı?
iPhone veya iPad'iniz, Android'li cep telefonlarınız sıkça karşılaştığınız, belki belirli bir amaçla kullandığınız Uçak Moduyla geliyor. Uçak modunda SMS gönderip alamayacağınız gibi, telefon görüşmesi yapamaz veya Wi-Fi bağlantısını kullanamazsınız. Veri aktarımı yapılmadığından bu modda mobil veri tüketmezsiniz.
Rahatsız etme modu nasıl çalışır?
Adım #1: Araç çubuğunu aşağı kaydırın Bildirim ve Kısayol ekranını açın, Adım #2: Rahatsız Etmeyin butonunu bulun ve dokunun. Adım #3: Moddan çıkmak için kısayol ekranını tekrar açın ve Rahatsız Etmeyin butonuna dokunarak pasif hale getirin.
Telefonda engelleme modu nedir?
Telefonda engelleme modu nedir?
Çağrı almak istemediğiniz telefon numaralarını engelleyebilirsiniz. Engellediğiniz numara sizi aramaya çalıştığında, telefonunuz bu çağrıyı otomatik olarak reddeder….Bilinmeyen numaraları engelleme
- Telefon uygulamanızı açın.
- Diğer'e. dokunun.
- Ayarlar. Engellenen numaralar'a dokunun.
- Bilinmeyen'e dokunun.