- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Radyatör delik olursa ne olur?
Depo veya borular çatlak yaparsa, soğutma sıvısı sızar, araç aşırı ısınır ve ciddi motor hasarına neden olabilir. Radyatörler de zamanla tıkanma eğilimindedir. Bu gerçekleştiğinde, radyatörden yeterli miktarda soğutma sıvısı akmaz ve böylece motorun aşırı ısınmasına neden olur.
Araba radyatör deliği nasıl kapatılır?
Araba radyatör deliği nasıl kapatılır?
Yukarıda anlattığımız gibi; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı; epoksi macundur. Fakat, üzeri boyasız bir kalorifer borusu su kaçırıyorsa; çift karışımlı metal epoksi yapıştırıcısı da kullanabilirsiniz.
Radyatör ne zaman değiştirilir?
Radyatör ne zaman değiştirilir?
Aracınızın soğutma sistemi, motorun ürettiği fazla ısıdan aracınızı korur ve motorun doğru sıcaklık aralığında çalışmasını sağlar. Soğutma sistemini pas, tortu ve kirleticilerden korumak radyatörün ve motorun en iyi çalışma koşularında kalmasına yardım edecektir. Radyatörü her iki yılda bir temizlemelisiniz.
Würth radyatör Sızıntı Önleyici işe yarıyor mu?
Son bir haftadır radyatörün sağ tarafından su damlıyordu.20-30km de bir su ilave etmem gerekiyordu.İnternette araştırırken bu ürünü gördüm ve sipariş verdim.Üzerindeki kullanım talimatına göre uyguladım ve 5dk içinde sızıntı tamamen kesildi. Kesinlikle mükemmel bir ürün tavsiye ederim.
Radyatörün arızalı olduğu nasıl anlaşılır?
Radyatörün arızalı olduğu nasıl anlaşılır?
Radyatör Arıza Belirtileri
- Motorun Aşırı Isınması Radyatörde bir aksaklık meydana geldiğinde size ilk uyarıyı gösterge panelinizde bulunan hararet göstergesi verir.
- Soğutma Sıvısı Sızıntıları
- Soğutma Sıvısı Renginde Bozukluk.
- Radyatör veya Motor Çevresinden Çıkan Buharlar.
Radyatörde kaçak olduğunu nasıl anlarız?
Radyatörde kaçak olduğunu nasıl anlarız?
Kalorifer Peteği Kaçakları Görüş alanınız olmadığı için buradaki sızıntıları farketmeniz zordur. Kalorifer peteğinde bir kaçak varsa, torpidonun altından paspasın üzerine damlama yapar. Ayrıca bu tip kaçaklarda aracınızın içinde camlarda buğulanma oluşur.
Patlak radyatör nasıl anlaşılır?
Radyatör Delik Tıkayıcı toz nasıl kullanılır?
Radyatör Delik Tıkayıcı toz nasıl kullanılır?
· Aracınızı çalıştırmadan önce radyatör soğukken kapağını açın. · Radyatördeki su ısınana kaDar mOtoru çalışır bırakın. · Su ısındıktan sonra Stop Leak'i radyatör suyu içine boşaltınız. · Radyotör kapağını kapatıp aracınızı kullanınız.Stop Leak Çatlakları kapatıp onaracaktır.