Son Konular

quantum saat erkek exg176b-02aa-q

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
quantum saat modelleri 2019
quantum saat modelleri 2019 erkek
quantum saat erkek exg176b02aaq özellikleri
Ana Özellikler
Uyma : Erkek
Saat Menşei : Amerika
Kasa Malzemesi : Bakır Kaplama Çelik
Kayış Kordon Malzemesi : Deri
Egzersiz Şekli : Analog
Teknik Özellikler
Sırça Malzemesi : Mineral
Tarih Göstergesi : Var
Kronometre : Var
Su Geçirmezlik : Var
Görünüm
Kadran Rengi : Siyah Bakır
Kayış Kordon Rengi : Siyah
Garanti
Garanti Süresi : 2 Yıl
Batarya Ömrü : 2 Yıl *

Quantum saat modelleri 2019 konusunda bilgi almak istiyorsanız, bazı özellikleri belirttiğiniz Quantum saat erkek modeli EXG176B-02AA-Q hakkında detaylı bilgilere sahibim. Saat erkek kullanımına uygun olup, Amerika menşeilidir. Kasa malzemesi bakır kaplama çelikten yapılmıştır ve kayış kordon malzemesi deridir. Egzersiz şekli analogdur.

Teknik özelliklere gelirsek, saatin sırça malzemesi mineraldir. Tarih göstergesi mevcuttur ve kronometre özelliği bulunmaktadır. Su geçirmezlik özelliği sayesinde suya dayanıklıdır.

Görünüm açısından, kadran rengi siyah bakır ve kayış kordon rengi siyahtır. Göz alıcı bir tasarıma sahiptir.

Garanti kapsamında, saatin 2 yıl garanti süresi bulunmaktadır. Ayrıca batarya ömrü de 2 yıldır. Quantum saat erkek EXG176B-02AA-Q modeliyle şık ve güvenilir bir seçim yapabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Urwerk Saat Modelleri

2010 Erkek Modası

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt