Son Konular

QUA seramik kimin?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

QUA seramik kimin?

Toplantıda konuşan Qua Granite Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ercan, halk arz süreçlerine ilişkin şunları söyledi: "Halka arz sonrasında şirketin yüzde 20'si BİST Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. Halka arz sonrası şirketin piyasa değeri yaklaşık 2 milyar TL olacak.

Quagr patronu kim?

QUA GRANITE HAYAL YAPI VE URUNLERI SANAYI TICARET A.S.
QUA granit hangi ülkenin?
Qua Granite, 6 ayrı gövde rengi, 6,5 mm ve 9 mm presten basılma; en ince ve en kalın üretim yapan Türkiye'deki tek üretim tesisidir.
Bien Seramik sahibi nereli?
Ercan Şirketler Topluluğu ve Bien Seramik'in Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan memleketi Konya'da Hasta Konuk Evi yaptırıyor. Selçuk Üniversitesi kampüsünde yapımı devam eden konuk evi, Ercan'ın annesi Meliha Ercan'ın adını taşıyacak.

Yavuz Arıcan kimdir?

Genel Müdür. Yavuz Arıcan, 16.11.1968 tarihinde Diyarbakır'da doğmuş olup, 1992 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalürji Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.

QUA granit Genel müdür?

Genel Müdür Yavuz Arıcan, 16.11.1968 tarihinde Diyarbakır'da doğmuş olup, 1992 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi Metalürji Mühendisliği Bölümünden mezun olmuştur.
QUA granit hisse bölündü mü?
Şirketimiz sermayesinin 120.000.000 TL'den 240.000.000 TL'ye artırılması kapsamında ihraç edilecek 120.000.000 TL nominal değerli paylar için bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 11.08.2021 olarak belirlenmiştir. Saygılarımızla.
Murat Ercan Cizre kimdir?
1981 Cizre doğumlu olan Murat ERCAN kariyer hayatına 2000 yılında kurulan ve grubun ilk şirketi olan Haliloğlu İç-Dış Tic. ve Nakliyat şirketinde başlamıştır. 2009 yılında kurulan Haliloğlu Dış.Tic.Ltd.Şti. ile Irak pazarına giriş yapmış ve grubun diğer firmalarının temel taşını oluşturmuştur. 2019 yılında kurmuş …

QUA Granite Genel müdür?

QUA granit Hisse hangi pazarda?

Qua Granite, 9 Nisan'dan itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. olarak belirlenmiştir."
QUA granit hisse ne zaman bölünecek?

GS TS derbisini en cok kim kazandi?

Metro suruculeri ne kadar maas alir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt