Editör
Efsanevi Üye
QCY T3 mü T5 mi?
QCY T3'ten yaptığım geçişten memnun kaldığımı rahat bir şekilde söyleyebilirim….Ayrıntılı düzenleme.
| QCY T3 | QCY T5
Tek seferde konuşum süresi: | 5-6 saat | 4 saat
Bluetooth sürümü: | 5.0 | 5.0
Suya dayanıklılık: | IPX5 | IPX4
Oyun modu: | – | Var
QCY T5 kaç mAh?
Kulaklıklarda 40 mAh ve kutuda ise 380 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Böylece tam kablosuz kulaklık şarj anlamında da fayda sağlıyor.
QCY t7 suya dayanıklı mı?
QCY t7 suya dayanıklı mı?
Modeller terleme ve su damlamalarına karşı dayanıklıdır.
QCY T5 kaç saat gidiyor?
QCY T5 kaç saat gidiyor?
QCY T5 Kulak İçi Bluetooth Kulaklık İle En Çok Karşılaştırılanlar
TWS | Var | Var
Bluetooth Versiyonu | 5 | 5
Bekleme Süresi | 150 Saat | 150 Saat
Konuşma Süresi | – | 3.5 Saat
Müzik Dinleme Süresi | 4 Saat | 3.5 Saat
QCY T7 kulaklık nasıl kullanılır?
QCY T7 Bluetooth Kablosuz Kulak İçi Kulaklık'ta bulunan Hall Switch özelliği ile kulak kutusunu açtığınız anda, kulaklıklarınız, onları kullandığınız cihaza otomatik olarak bağlanır. Böylece, kulaklıklarınızı bir kere eşleştirdiğiniz akıllı telefonunuz veya tabletinize, tekrar tekrar eşleştirmek zorunda kalmazsınız.
QCY T7 iyi mi?
şarjı full kullanımda en az 3-3,5 saat gidiyor. kutusu 3 kez şarj edebiliyor. kullanımı inanılmaz rahat. kulağınıza çok güzel oturuyor ve adeta yokmuş gibi hissettiriyor. mikrofon performansını çok merak ediyordum ve alır almaz ilk onu denedim. hem telefonda hem bilgisayarda mükemmel diyebilirim.
QCY hangi marka?
QCY hangi marka?
Qcy, 2009 yılında kurulan Xiaoxia Cai bünyesinde üretilen kulaklık ve hoparlör markasıdır. CSR yonga seti, DSP / CVC dijital gürültü yalıtımı, TWS stereo kablosuz bağlantı gibi teknolojileri üreten firma, dinamik ünite, yeni diyafram, birim yapıyı geliştirip tasarlayabiliyor. Xiaoxia Cai Çin merkezlidir.
QCY kulaklık iyi mi?
QCY kulaklık iyi mi?
şarj ömrü ise çok yeterli. 3 saatin biraz üstünde diyebilirim. bugün elime ulaşan ürün. ilk izlenim olarak kulağa oturuş ,ses ve kalitesi fiyatına göre gayet iyi geldi bana . airpods ta kullanmış biri olarak dünya paralar vermenize gerek yok. 110 tl nere 1500 tl nere. parasına değen bir ürün.