- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
PUBG PC Plus kaç TL?
Çünkü oyunu daha önce satın alan oyuncular, otomatik olarak Battleground Plus hesabına geçiş yapacak.Oyunu ücretsiz edinenler ise Plus üyeliğe para ödeyerek geçiş yapabilecek. BATTLEGROUNDS Plus yükseltme ürünü/DLC, oynaması ücretsize geçildikten sonra 12,99$ karşılığında satılacak.
PUBG oynamak için hangi bilgisayar?
Öncelikle PUBG Sistem Gereksinimleri konusunda işletim sisteminin Windows 7 ve Windows 8.1 olması gerekmektedir. Ayrıca 64 bit olması gerekiyor. İşlemci özelliklerine baktığımızda ise en az Intel Core i3 işlemci kullanılmalıdır. Alternatif olarak AMD FX-6300 işlemci de tercih edilebilir.
PUBG Steam de ücretsiz mi?
PUBG: BATTLEGROUNDS'u ücretsiz oynayın. Stratejik konumlara iniş yapın, silahları ve malzemeleri yağmalayın, çeşitli ve geniş Savaş Alanlarında hayatta kalan son takım olmak için mücadele edin.
PUBG bilgisayar ücretli mi?
Çok oyunculu bir hayatta kalma oyunu olan PUBG: Battlegrounds oyununun hem mobil hem de bilgisayar versiyonu bulunuyor. Mobil versiyonu ücretsizken; bilgisayar versiyonu ücretli olarak oynanabiliyordu. Son açıklamaya göre PUBG ücretsiz olarak oynanabilecek.
Popüler Battle Royale oyunu PUBG: Battlegrounds, Steam üzerinde süresiz olarak ücretsiz oldu.
PUBG Steam ne zamana kadar ücretsiz?
KRAFTON, Inc., The Game Awards 2021 sırasında popüler battle royale oyunu PUBG: BATTLEGROUNDS için yeni bir dönemin başladığının sinyalini vererek; 12 Ocak 2022'den itibaren PC ve konsollarda "ücretsiz oynanabilir" (F2P) bir modele geçiş yapacağını açıkladı.
PUBG Mobile hangi bilgisayarlar kaldırır?
PUBG Minimum Bilgisayar Özellikleri Bu anlamda Windows 7 ve 8.1 işletim sistemini yine 64 bit olarak kullanmalısınız. Alternatif olarak işlemcinizin Intel Core i3 olması yeterlidir. İ3 tercih ederken 4340 modelini kullanmanız gerekiyor. Buna ek olarak AMD FX 6300 işlemciyi de kullanabilirsiniz.
Steam PUBG bedava nasıl indirilir?
Peki PUBG: Battlegrounds nasıl yüklenir? Adım 1: Bu bağlantıya tıklayarak PUBG: Battlegrounds'un Steam sayfasına gidin. Adım 2: "Oyunu Oyna" seçeneğine tıklayın. Yan tarafta ücretsiz olduğunu kolaylıkla göreceksiniz.