T
theking
Pubg Nasıl Profil Resmi Koyulur 2021? Pubg profil resmi nasıl değiştirilir? Bu yazıda Pubg oyununda profil resmi nasıl ayarlanır, değiştirilir, güncellenir detaylı bir şekilde anlatacağım. Pubg profil resmi koyma işlemi oldukça basittir. Öncelikle, Pubg mobil uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın. Ardından, profilinizi düzenlemek için ayarlara gidin. Burada, profil resmini değiştirmek için bir seçenek bulacaksınız. Profil resmi seçeneğini tıklayın ve galerinizden veya kameranızdan bir fotoğraf seçin. Seçtiğiniz fotoğrafı profil resmi olarak kaydedin ve işlem tamamlandı. Artık Pubg profilinizde yeni bir resim kullanabilirsiniz.
İçindekiler
Pubg Mobile oyununda profil resmi eklemek oldukça kolaydır. Profil resmi eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Oyunu açtıktan sonra ana ekranda sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın. Bu simge genellikle bir insan figürüdür.
Profil simgesine tıkladıktan sonra açılan menüden "Profil Ayarları" seçeneğini bulun ve tıklayın.
Profil ayarlarına girdikten sonra "Profil Resmi" seçeneğini bulun ve tıklayın. Ardından profil resmi seçme ekranı açılacaktır.
Profil resmi seçme ekranında "Galeri" veya "Kamera" seçeneklerinden birini seçerek profil resmini yükleyebilirsiniz. "Galeri" seçeneğiyle telefonunuzdaki galeriden bir resim seçebilir, "Kamera" seçeneğiyle ise doğrudan fotoğraf çekebilirsiniz.
Profil resmini seçtikten sonra "Onayla" veya "Kaydet" gibi bir seçenekle profil resmini onaylayın. Artık profil resmi başarıyla eklenmiş olacaktır.
Pubg Mobile oyununda profil resmi eklemek için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Profil resmi oyundaki kimliğinizi ve kişisel tarzınızı yansıtmanızı sağlar. 2021 yılında profil resmi eklemek için bu adımları izleyebilirsiniz.
Pubg profilinize giriş yapın.
Profil düzenleme seçeneğini bulun.
Profil resmi seçeneğine tıklayın.
Bilgisayarınızdan veya galerinizden bir resim seçin.
Seçtiğiniz resmi yükleyin ve kaydedin.
İçindekiler
Pubg Nasıl Profil Resmi Koyulur 2021?
Pubg Mobile oyununda profil resmi eklemek oldukça kolaydır. Profil resmi eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Profil Sekmesine Gitmek
Oyunu açtıktan sonra ana ekranda sağ üst köşede bulunan profil simgesine tıklayın. Bu simge genellikle bir insan figürüdür.
2. Adım: Profil Ayarlarına Gitmek
Profil simgesine tıkladıktan sonra açılan menüden "Profil Ayarları" seçeneğini bulun ve tıklayın.
3. Adım: Profil Resmi Seçmek
Profil ayarlarına girdikten sonra "Profil Resmi" seçeneğini bulun ve tıklayın. Ardından profil resmi seçme ekranı açılacaktır.
4. Adım: Profil Resmi Yükleme
Profil resmi seçme ekranında "Galeri" veya "Kamera" seçeneklerinden birini seçerek profil resmini yükleyebilirsiniz. "Galeri" seçeneğiyle telefonunuzdaki galeriden bir resim seçebilir, "Kamera" seçeneğiyle ise doğrudan fotoğraf çekebilirsiniz.
5. Adım: Profil Resmini Onaylama
Profil resmini seçtikten sonra "Onayla" veya "Kaydet" gibi bir seçenekle profil resmini onaylayın. Artık profil resmi başarıyla eklenmiş olacaktır.
Pubg Mobile oyununda profil resmi eklemek için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz. Profil resmi oyundaki kimliğinizi ve kişisel tarzınızı yansıtmanızı sağlar. 2021 yılında profil resmi eklemek için bu adımları izleyebilirsiniz.
Pubg Nasıl Profil Resmi Koyulur 2021?
| Pubg Nasıl Profil Resmi Koyulur 2021? |
| 1. Pubg profilinize giriş yapın. |
| 2. Profil düzenleme seçeneğini bulun. |
| 3. Profil resmi seçeneğine tıklayın. |
| 4. Bilgisayarınızdan veya galerinizden bir resim seçin. |
| 5. Seçtiğiniz resmi yükleyin ve kaydedin. |
Pubg profilinize giriş yapın.
Profil düzenleme seçeneğini bulun.
Profil resmi seçeneğine tıklayın.
Bilgisayarınızdan veya galerinizden bir resim seçin.
Seçtiğiniz resmi yükleyin ve kaydedin.