- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
PTT atanmak için kaç puan gerekir?
2) Yurtiçinde ve yurtdışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmadığını resmi sağlık kurulu raporu ile belgelemek. 3) KPSS P3 puan türünden en az 70 (yetmiş) puan almış olmak.
PTT gişe memuru ne iş yapar?
PTT gişe memuru ne iş yapar?
Gişe Memuru bilet satmak, müşterilere bilgi sağlamak ve çalışma alanlarını organize etmek için gerekli olan idari görevleri yerine getirmekle sorumludur.
Posta dağıtıcısı nasıl olunur?
Posta dağıtıcısı nasıl olunur?
m) Postacı pozisyonuna başvurabilmek için;
- İki yıllık eğitim veren yüksekokulların, (Ek-2) listede belirtilen bölümlerinden mezun olmak.
- Son başvuru tarihi itibariyle en az B sınıfı sürücü belgesi ile A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (
- Sürücü belgelerini Monoküler teşhis ile almamış olmak.
PTT memur alımı ne zaman olacak?
Alınacak personellerin 35 yaşını aşmamış olması gerekiyor. İşte PTT personel alımı başvuru şartları… PTT 15 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN? – PTT'nin 2022 yılında 15 bin personel alması bekleniyor. Alınacak personellerin 35 yaşını aşmamış olması gerekiyor.
Dağıtıcı kimdir?
Dağıtıcı kimdir?
Dağıtıcı, bilgisayarların ve diğer ağ öğelerinin birbirlerine bağlanmasına olanak veren ağ donanımlarından biridir.
Dağıtıcı personel nedir?
Dağıtıcı personel nedir?
Dağıtıcı (Posta Dağıtım Hizmetleri) Meslek Tanımı : -Dağıtıcı (Posta-Dağıtım Hizmetleri), kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, sorumlu olduğu dağıtım sahasında kayıtlı-kayıtsız her türlü gönderinin dağıtım işlemlerini yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.
Destek Personel dağıtıcı ne iş yapar?
Destek elemanı; çalıştıkları alanlarda iş sağlığı ve güvenliği esası ile çalışan, tehlike önleme, mekân ve personel koruma, yangınla mücadele etme ve tahliye gibi görevleri yapan kişidir. Aynı zamanda ilk yardım ve benzeri konularda da özel olarak görevlendirilir. Uygun yeterlilik ve donanıma sahip elemandır.