Son Konular

PS Now nasil alinir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

PS Now nasıl alınır?

PlayStation oyunları PC'de PS Now ile nasıl oynanır?
- Adım #1: Doğru Windows sürümünü kullandığınızdan emin olun.
- Adım #2: Bir DualShock 4 edinin.
- Adım #3: İnternet bağlantınızın yeterince hızlı olduğundan emin olun.
- Adım #4: PS Now platformuna abone olun.
- Adım #5: PS Now uygulamasını indirin ve kullanmaya başlayın.
EA Play PS4 ne kadar?
Bu abonelik, ücreti ödenmeye devam eden bir aboneliktir ve her yıl cüzdanınızdan 169,00 TL tutarında tekrarlayan bir abonelik ücreti düşülecektir. Daha fazla bilgi için bu bölümü açın. Oyundan daha fazlasını elde edin. EA Play ile oyununuzdan daha fazlasını elde edin.

EA Play PS4 hangi oyunlar var?

EA Games PlayStation 4 PS4 Oyunları Fiyatları
PS Now ücretli mi?
PlayStation Now için şu anda 3 farklı abonelik modeli sunuluyor. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıllık olarak değişiyor. Aylık bazda abone olmaya karar verirseniz her ay 9.99 dolar ödeme yapmak durumundasınız.
merak edenler için türkiye'de us psn hesabı ile oynanabiliyor.
EA Play Pro ne kadar?
EA Play fiyatları: EA Play 1 aylık — 29,00 TL (ilk ay 5,80 TL kampanyası devam ediyor) EA Play 12 aylık — 169,00 TL. EA Play Pro 1 aylık — 119,00 TL. EA Play Pro 12 aylık — 899,00 TL.

EA Play üyeliği ne işe yarar?

EA Play, Electronic Arts tarafından oyunculara sunulan bir abonelik hizmetidir. EA Play abonesi olduğunuz sürece, EA Play kütüphanesindeki bütün oyunlara erişebilirsiniz. EA Play ile bir oyundan fazlasına sahip olabilirsiniz.
EA Play FIFA 21 dahil mi?
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Electronic Arts'ın yaptığı popüler spor oyunu serisi FIFA'nın son oyunu FIFA 21, yine Electronic Arts'ın abonelik servisi olan EA Play'e ekleniyor.

EA Access PS4 ne işe yarar?

EA Access, oyuncuların her ay abonelik ücretini ödeyerek EA Access'te bulunan tüm oyunları oynamasına imkan veriyor. Türkiye'de aylık 12 TL'den, yıllık da 65 TL'den erişime açılacak olan EA Access ile bu ücreti ödeyenler Battlefield serisi, The SIMS 4, FIFA serisi, Star Wars serisi dahil pek çok oyuna erişebilecek.

Squid Game bebek ne soyluyor?

Mirasin sozluk anlami ne?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt