Editör
Efsanevi Üye
Prospan iyi mi?
öksürüğü de kısa süre de tamamen kesiyor.tadı da çok güzel. ben de öksürüğe karşı kullanayım dedim,şıp diye kesti.özellikle bebekleri olanlara tavsiye olunur. duvar sarmaşığı bitkisinden yapılmış, sağlık bakanlığı'ndan onaylı ilk bitkisel öksürük şurubudur ve gerçekten iyidir.
Prospan balgam söker mi?
Prospan balgam söker mi?
Prospan şurup bitkisel içeriği ile soğuk algınlığına bağlı öksürük, göğüste hırıltı, balgam söktürme gibi sorunlarda size yardımcı olur.
Prospan ne kadar süre kullanılır?
Tedavinin süresi, klinik tablonun tipine ve şiddetine göre değişir; genellikle 1 hafta sürdürülmelidir. Şikayetleri 1 haftadan uzun sürmesi halinde tıbbi yardım alınmalıdır. Prospan® öksürük şurubunun etkisinin çok güçlü veya çok zayıf olduğuna kanaat getirirseniz doktorunuzla veya eczacınızla görüşünüz.
Prospan kaç yaşında kullanılır?
Prospan kaç yaşında kullanılır?
etkin maddeye veya ilacın diğer bileşenlerine karşı aşırı duyarlı (alerjik) iseniz alınmamalıdır. Prospan® öksürük sıvısı aşağıdaki durumlarda dikkatli kul- lanılmalıdır: Çocuklar: Prospan® öksürük sıvısı 6 yaş altı çocuklar için uygun değildir.
Prospan balgamlı öksürüğe iyi gelir mi?
Prospan şurup, üst solunum enfeksiyonuna neden olan bir çok virüsün yoğun olarak yaşattığı balgam salgısı ile yaşattığı tıkanmayı, içeriğinde bulunan etken maddeler sayesinde sıvılaştırarak öksürük oluşumunun temel sebebini ortadan kaldırmaktadır.
Prospan şurup öksürüğü keser mi?
Prospan şurup öksürüğü keser mi?
Prospan® öksürük sıvısı, solunum yollarının kataral hastalıkları için bitkisel bir ilaçtır. Prospan® öksürük sıvısı, öksürüğün eşlik ettiği akut solunum yolu enflamasyonu ve kronik enflamatuar bronşiyal hastalıkların semp- tomatik tedavisine yardımcı olarak kullanılır.
Umces damla ne işe yarar?
Umca damla, diğer adıyla Umca solüsyon kısaca; 1 yaş ve üzeri bebeklerde vücut direncini artırmak ve bağışıklık sistemini desteklemek için kullanılan bitkisel bir takviyedir. Özellikle üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı etkili bir solüsyon olması ile bilinir.