- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Prokudent ne malı?
diş ipleri gayet başarılı olan alman ağız bakım markası. eski model perlodent marka pilli diş fırçasına yeni marka prokudent model başlıklar uyum sağlıyor mu diye merak ettiren markadır.
Prokudent ne işe yarar?
Prokudent ne işe yarar?
Prokudent, ağız bakım ürünleri ile diş sağlığınızı korumanız için size yardımcı olur. Diş macunundan dil temizleyicisine, diş fırçasından protez temizleyicisine kadar geniş ürün yelpazesi ile her kullanıma uygun seçenekler sunar.
Prokudent Gebissreiniger Tabs nedir?
Prokudent aktif oksijen içeren Protez Temizleme Tabletleri protezinize hijyenik etkin bir temizlik sağlar. Düzenli kullanımlarda (günde 2 kez) diş taşlarına ve çay lekelerine karşı etkildir. Kısmi protezler için de uygundur.
Prokudent vegan mı?
Prokudent vegan mı?
rossmannlarda satılan diş fırçası, diş macunu, suyu gibi ürünleri bulunan uygun fiyatlı marka ve çoğu ürünü vegan. vegan amblemi de var arkasında. diş macunlarını kullanıyorum ben fiyatı 8 9 tl indirimde 6a kadar düşüyor.
Prokudent diş macunu nasıl?
Bir aydır bu diş macununu kullanıyorum. Parlak beyazlık olanını aldım. İndirimde olduğu için şans vermek istemiştim ve bir daha alıp kullanırım. Bugün fark ettim ki dişlerim gerçekten beyazlamış hatta azı dişlerimi tam fircalayamamisim, yarısı beyaz yarısı daha sarı.
Friscodent nedir?
Friscodent nedir?
Friscodent antibakteriyel diş macunu için Zahncreme günlük dişi-ve Zungenreinigung.
Prokudent protez temizleme tableti nasıl kullanılır?
Protez dişinizi bir adet tablet ile birlikte bir bardağın içerisine bırakın.Bardağı protezin tamamı kaplayana kadar ılık suyla doldurun ve 3-15 dakika etki etmesini bekleyin. Protezi tekrar ağzınıza almadan önce bol suyla yıkayın. Su dolu kabı boşaltın ve iyice durulayın. Ağız içerisinde hoş bir ferahlık sağlar.
Prokudent Cruelty Free mi?
Prokudent Cruelty Free mi?
1. Rossmann'ın kendine ait prokudent markasının macunu. Rosmann'ın beyanına göre cruelty free ve vegan bir ürün. Mikroplastik içermiyor.
Prokudent diş macunu Cruelty Free mi?
Corega ilaç ne işe yarar?
Corega ilaç ne işe yarar?
Yalnızca 5 dakikada, kokuya neden olan bakterilerin %99.9'unu ortadan kaldırır* ve belirtildiği şekilde kullanıldığında zor lekeleri çıkarır, plak oluşumunu azaltır, size daha temiz ve ferah bir diş protezi sağlayarak sevdiklerinize daha yakın olmanıza imkan tanır.