Son Konular

Proktolog doktor ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Proktolog doktor ne demek?

anüs ve yakın çevresindeki hastalıkları tedavi etmekle görevli doktor çeşidi.

Prof Dr Nazif Zeybek Kimdir?

Nazif Zeybek Genel Cerrahi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Proktolog ne iş yapar?
Proktoloji ne demek? Sorusunun en yalın cevabı olarak: Genel cerrahi alanında uzman bir doktor olmakla birlikte, basur, makat çatlağı, kıl dönmesi gibi (makat hastalıklarının) teşhis ve tedavisine odaklanmış, yenilikleri takip eden, geliştiren, uygulayan uzmanlık alanı diyebiliriz.

Proktolojik muayene nedir?

Proktolojik muayene; halk arasında "makat muayenesi" olarak da bilinmektedir. Kişinin yan veya sırt üstü pozisyonda yattığı bu muayene esnasında makat bölgesi, çevre dokular ve rektum bölgesi detaylı olarak incelenir. Muayene sırasında hem el hem de muayeneye özel aparatlar kullanılabilir.

Prof Dr Ahmet Karamercan hangi hastanede çalışıyor?

Acil serviste genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Prof.Dr.Ahmet KARAMERCAN, 2004 yılından itibaren Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'nda çalışmalarına devam etti.
Prof Dr Bülent Menteş hangi hastanede?
Prof. Dr. Bülent MENTEŞ – Memorial. Memorial Evde Sağlık Tek Tıkla Evinizde, İş Yerinizde!

Ümit Alakuş kimdir?

Ümit ALAKUŞ – Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı

Dr Muharrem Öztaş kimdir?

Dr. Muharrem Öztaş Genel Cerrahi uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Proktoloji bölümü hangi hastanelerde var?
Proktoloji Merkezlerimiz Memorial Şişli, Ankara ve Bahçelievler Hastanelerimizde anorektal hastalıklarda üst düzey tanı ve tedavi olanakları sunmaktadır.

Dr Ramazan Tarık Ünsal kimdir?

1966 yılında Konya'da doğdum.İlk-orta-lise eğitimimi Konya'da tamamladım.1985 yılında GATA Tıp Fakültesine girdim.1992 yılında mezun oldum.1992-1995 yılları arasında Mardin-Nusaybin ve Şırnak-İdil'de Kıta Tabibi olarak görev yaptım.1995 yılında Ankara GATA 2.Cerrahi kliniğinde Genel Cerrahi ihtisasına başladım.1999 …

Sihlerin kutsal kitabi nedir?

Sut pompasi kac para?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt