Son Konular

Proje yayginlastirma faaliyetleri nelerdir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Proje yaygınlaştırma faaliyetleri nelerdir?

Yaygınlaştırma faaliyetleri; projenin etki alanını genişleterek ve projenin amaçlarına daha hızlı ulaşılmasını sağlayarak yeni projeler için ilham vermektedir. Yaygınlaştırmaya eşlik etmesi beklenen bir diğer aşama ise "sonuçların kullanılması (exploitation of results)"dır.

Etwinning yaygınlaştırma ne demek?

Yaygınlaştırma, proje boyunca gerçekleştirilmesi gereken tanıtım ve farkındalık yaratma sürecidir. Bu süreç, proje başlangıcında planlanmalı ve organize edilmelidir.
Proje çıktıları neler?
Proje çıktıları Çıktılar, proje tarafından girdiler kullanılarak tamamlanan faaliyet sonuçlarıdır ve daha sonraki amaçların gerçekleştirilebilmesinin ön koşulunu oluştururlar.
Erasmus Projesi nasil yapilir?
Erasmus+ başvuru adımları
- AB Girişi (EU Login) bireysel kullanıcı hesabı açılması.
- Kuruluş kaydının yapılması (OID veya PIC veya alınması).
- Başvuru formunun indirilmesi.
- Başvuru formunun doldurulması
- Başvuru formunun gönderilmesi.

Projenin görünürlüğü ne demek?

Görünürlük dediğimizde, projenizin veya etkinliğinizin bir bakışta AB tarafından finanse edildiğinin anlaşılabileceği unsurlara atıfta bulunuyoruz. Logo gibi, bayraklar gibi…

eTwinning sayfalarda neler olmalı?

İyi bir eTwinning projesinde mutlaka bulunması gereken 5 özellik şunlardır;
Erasmus Projesi yazmak zor mu?
Bu makaleyi okumadan önce, Reklam Senaryosu, AB Gençlik Sitesi ve Etkili Tanıtım makalelerine göz atmanız hem proje yazarken hem de yeniyseniz yapmanız gereken hazırlıklar için işinizi kolaylaştıracak. Erasmus+ Projesi yazmak o kadar zor değil. Öğrenince korkulduğu gibi olmadığını daha iyi anlayacaksınız.
Erasmus KA2 Projesi Nedir?
Bu fırsat, yükseköğretim, okul eğitimi, mesleki eğitim, yetişkin eğitimi, gençlik alanında eğitim verenlerin ortaklık projeleri yoluyla öğrenme ve öğretme faaliyetlerine katılmalarını sağlar.
Sürdürülebilir hedefler ile hazırlanmış bir proje, bir süre sınırı olmadan uygulanan ve alanında katkı sağlamaya devam eden projelerin tümüdür.
Daha sürdürülebilir bir yaşam için aşırı kolay 14 öneri
- Çöpe gıdan gıdaları azaltın.
- Suyu kapatın.
- Perdelerinizi kullanın.
- Ampullerinizi değiştirin.
- Çöp gördüğünüz zaman çöpe atın.
- Fişi çekin.
- Toplu satın alın.
- Faturalarınızı internetten ödeyin.

Okul kuluplerine nereden bakilir?

Fenerbahce 5 yildiz oldu mu?

1. Konular