Son Konular

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu Kimdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu Kimdir? İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi olan Hatiboğlu, Türkiye'de İslam felsefesi ve İslam düşüncesinin önde gelen isimlerinden biridir. İslam dünyasındaki önemli konferanslarda yer almış ve pek çok akademik çalışmanın yazarıdır. Hatiboğlu'nun eserleri arasında "İslam Düşüncesi Tarihi", "Klasik Dönem İslam Düşüncesinde İlahi Birliği Meselesi", "Kur'an'da Peygamberlik" gibi başlıklar yer alır. Ayrıca, İstanbul İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde İslam Düşüncesi ve Sanatı Enstitüsü'nün kuruluşuna öncülük etmiştir. Hatiboğlu, Türkiye'deki İslam felsefesi alanında önemli bir figürdür.
İçindekiler

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu kimdir?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, Türk tıp doktoru ve cerrahidir. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi alanda uzmandır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, genel cerrahi, endoskopik cerrahi ve obezite cerrahisi alanlarında uzmandır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu nerede çalışıyor?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi üniversitede öğretim görevlisi?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi hastanede çalışıyor?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çalışmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi cerrahi işlemler yapar?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, genel cerrahi, endoskopik cerrahi ve obezite cerrahisi işlemleri yapar.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun akademik kariyeri nasıldır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmakta ve birçok akademik yayın yapmıştır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi dergilerde yayın yapmıştır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, birçok ulusal ve uluslararası dergide akademik yayınlar yapmıştır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun kaç adet yayını vardır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, birçok ulusal ve uluslararası dergide akademik yayınlar yapmıştır. Yayın sayısı hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun eğitim geçmişi nasıldır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi ödüllere sahiptir?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, bilimsel çalışmaları nedeniyle birçok ödül almıştır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun cerrahi işlemlerinde başarısı nasıldır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, geniş bir cerrahi tecrübeye sahiptir ve yüksek başarı oranlarına sahip cerrahi işlemler yapmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun tedavi ettiği hastalıklar nelerdir?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, genel cerrahi, endoskopik cerrahi ve obezite cerrahisi alanlarında hastalıkları tedavi etmektedir.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun ameliyat başarısı nasıldır?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, yüksek başarı oranlarına sahip cerrahi işlemler yapmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun randevu alma yöntemleri nelerdir?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun randevu alma yöntemleri hastane web sitesi, telefon ve bizzat başvuru ile yapılmaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun muayene ücretleri ne kadar?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun muayene ücretleri hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu hangi dilleri biliyor?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu, Türkçe ve İngilizce dillerini bilmektedir.

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun iletişim bilgileri nelerdir?

Profdr Mehmet Said Hatiboğlu'nun iletişim bilgileri, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin web sitesinde yer almaktadır.

İstanbul üniversitesi öğretim üyesi.
Diyanet İşleri Başkanlığı eski başkan yardımcısı.
İslam hukuku alanında uzmanlaşmıştır.
Yerel ve uluslararası dergilerde pek çok makale yayınlamıştır.
Çeşitli vakıf ve derneklerde yöneticilik yapmıştır.

İstanbul üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesidir.
İslam hukuku alanında çalışmalarıyla tanınmıştır.
Diyanet İşleri Başkanlığı eski başkan yardımcısıdır.
Yerel ve uluslararası pek çok konferansta konuşmacı olarak yer almıştır.
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev almıştır.
İslam hukuku ve fıkıh konularında birçok eseri bulunmaktadır.
Üniversitelerde dersler vermektedir.
İslam dünyasında tanınan bir akademisyendir.
Müslüman toplumlar arasındaki diyalog çalışmalarına katkı sağlamaktadır.

S

Ekranda Çizgiler Var Ne Yapmalıyım?

S

Raşitizm Hangi Elementin Eksikliğinde Görülür?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt