Editör
Efsanevi Üye
Prof Ali Güzel Kimdir?
kırıkkale üniversitesi iibf işletme bölümü başkan yardımcısı hocadır. asıl özelliği ise sınavlarına her seferinde 200 kişiden fazla öğrencinin girmesidir.
Erdoğan Bülbül kimdir?
Erdoğan Bülbül, Akademik, Hukuk, Hukuk Ders Kitapları kategorilerinde eserler yazmış bir yazardır. İdari İşlemlerin Yürürlükten Kaldırılması kitabının yazarıdır. Erdoğan Bülbül kitapları; Beta Yayınevi aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur.
Ahmet Ulvi Türkbağ kimdir?
Ahmet Ulvi Türkbağ kimdir?
Ahmet Ulvi Türkbağ, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi Anabilim Dalı başkanı ve Türkiye Felsefe Kurumu üyesidir.
Prof Dr Ercan Akyiğit kimdir?
Prof Dr Ercan Akyiğit kimdir?
Prof. Dr. Ercan AKYİĞİT 1964 Kadirli/ADANA doğumlu olup, 1982 de Liseden ve 1986 da ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş ve 1986 da İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi 'nde İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Dalında Araştırma Görevlisi olmuştur.
Prof Erdoğan Bülbül öldü mü?
Üniversitemiz Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Başkanı, değerli hocamız Prof. Dr. Erdoğan Bülbül'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Erdoğan Hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.
Süheyl Batum hangi üniversitede?
İstanbul ÜniversitesiPantheon-Sorbonne UniversityParis ÜniversitesiSüheyl Batum/Üniversite
Ozan erözden kimdir?
Ozan erözden kimdir?
Hukukçu, yazar. 18 Haziran 1965, İzmir doğumlu. Ortaöğrenimini İzmir'de Saint Joseph ve Tevfik Fikret Lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu (1988).
Süheyl Batum hangi partiden?
Süheyl Batum hangi partiden?
Cumhuriyet Halk PartisiSüheyl Batum / PartisiBedii Süheyl Batum, (6 Mayıs 1955, İstanbul), Türk hukuk profesörü ve siyasetçi. Cumhuriyet Halk Partisi'nden TBMM 24. Dönem Eskişehir milletvekili'dir. Orta ve Lise öğrenimini (1966-1975) Galatasaray Lisesi'nde tamamladı.
Süheyl Batum kiminle evli?
Oya BatumSüheyl Batum / Eşi
Ali Rıza Çınar Kimdir?
Prof. Dr. Ali Rıza ÇINAR, Yargıç, Cumhuriyet Savcısı, Cumhuriyet Başsavcısı, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı ve Yargıtay Üyesi olarak uzun yıllar görev yaptı. Aynı zamanda Ufuk Üniversitesinde, Türkiye Adalet Akademisinde ve Polis Akademisinde öğretim üyesi olarak dersler verdi.
Prof Dr Süheyl Batum nerede çalışıyor?
Prof Dr Süheyl Batum nerede çalışıyor?
Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakütesi'nde Anayasa Hukuku dersleri vermektedir. Evli ve iki çocuk babası olan Batum, Gürcü asıllıdır.
Süheyl Batum kaç yaşında?
Süheyl Batum kaç yaşında?
67 yaşında (6 Mayıs 1955)Süheyl Batum / Yaş
Ali Rıza Çınar nereli?
Ali Çınar, (d. 1965, Andırın, Kahramanmaraş), Türk bürokrat. 1987 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur.
Medipol Üniversitesi Kuzey Kampüsünde hangi bölümler var?
İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi
- Bankacılık ve Sigortacılık.
- Ekonomi ve Finans (İngilizce)
- Havacılık Yönetimi.
- İnsan Kaynakları Yönetimi.
- İşletme (İngilizce)
- Uluslararası Lojistik Yönetimi.
- Uluslararası Lojistik Yönetimi (İngilizce)
- Uluslararası Ticaret ve Finans.