Son Konular

Primaloft mont nedir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Primaloft mont nedir?

Marmot Primaloft Teknolojisi Nedir? PrimaLoft® Gold en üst düzey mikrofiberli yalıtımdır. Ultra ince iplikler patentli özel bir işlemden geçirilerek yalıtım amaçlı birleştirilir. Bu şekilde hafif, son derece yumuşak ve su geçirmez bir katman elde edilir.

Primaloft bio nedir?

Primaloft bio nedir?
Primaloft koruyucu teknoloji içeren ürünler kullanıldığında ıslaklıktan uzak kalınmakta, terleme ve vücudun bu ıslaklıktan etkilenme problemi ortadan kalkmakta ve vücuda zararı dokunacak fazla üşüme durumundan kurtulunup vücut her ortam koşulunda sıcak, kuru ve rahat hissettirilebilmektedir.

Primaloft dolgu nedir?

Primaloft dolgu nedir?
ince ipliklerin özel bir işlemden geçirilerek yalıtım amacı ile birleştirilmesiyle ortaya çıkan hafif, yumuşak, su ve rüzgar geçirmez katman. alternatifi kaz veya ördek türü dolgudur.

Primaloft su geçirir mi?

PRIMALOFT® GOLD İZOLASYON Mikrofiberler bunu mevcut en etkili sentetik izolasyon kılmak için vücut ısısını hapseder ve su-iticilik en ıslak hava koşullarında bile yalıtım sunar – ıslandığında sıcaklığın %98'ini muhafaza eder.

Izolasyonlu mont ne demek?

Izolasyonlu mont ne demek?
Su geçirmez Su geçirmez kumaş, kesin kuruluk için aşılamaz bir bariyer sağlar. İzolasyon, en soğuk hava koşullarında bile ısı kaybını azaltır ve sıcaklığı korur. Her zaman çok fazla detaya ve çok sayıda cebe ihtiyacınız yoktur. Bazen tek ihtiyacınız olan iyi bir su geçirmez monttur ve o da kesinlikle Sangro'dur.

Heatseeker izolasyon nedir?

Heatseeker izolasyon nedir?
Heatseeker™ izolasyon size ağırlık yapmadan nemli koşullarda bile sıcak kalmanızı sağlar. Bu su geçirmez mont şık bir görünüme sahip olsa da kötü havalarda doğa yürüyüşü yapmak için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir. Örneğin, ön fermuarın önünde bir patlete.

Mevsimlik mont ne zaman giyilir?

sonbahar ve ilkbaharların tekstil sektöründeki adı.

DryVent ayakkabı nedir?

DryVent ayakkabı nedir?
DryVent™ kumaşlar tamamen su geçirmez ve rüzgar geçirmez olacak ve nefes alacak şekilde geliştirilmiştir. Giysinin dış kumaşına suyu damlacıklar halinde toplayarak suyu yüzeyden uzaklaştırmaya yardımcı olan dayanıklı su itici kaplama uygulanır.

Primaloft mont, son derece hafif, yumuşak ve su geçirmez bir katman olan PrimaLoft® Gold mikrofiberli yalıtımı içeren montlardır. Bu teknoloji, ultra ince ipliklerin özel bir işlemle birleştirilerek yüksek performanslı bir yalıtım sağlar. Primaloft dolgu ise ince ipliklerin yalıtım amacıyla birleştirilmesiyle elde edilen hafif, yumuşak ve su geçirmez bir katmanı tanımlar. Primaloft bio ise yalıtım özellikli ürünlerde kullanılan bir koruyucu teknolojidir; terleme ve vücuttaki ıslanma problemlerini önler, vücudu sıcak, kuru ve rahat tutar.

Primaloft® Gold izolasyonu, vücut ısısını hapsederek su-iticilik özelliği ile ıslak hava koşullarında bile yalıtım sağlar ve ıslandığında sıcaklığın büyük bir kısmını korur.

Heatseeker izolasyon, hafif olmasına rağmen nemli koşullarda sıcak kalmayı sağlar ve su geçirmez montlarda kullanılır. DryVent ayakkabılar ise tamamen su geçirmez ve rüzgar geçirmez olup aynı zamanda nefes alma özelliğine sahip kumaşlardır.

Mevsimlik montlar genellikle sonbahar ve ilkbahar aylarında giyilmek üzere tasarlanmış hafif ceketlerdir. DryVent teknolojisi, giysi dışındaki suyu toplayarak yüzeyden uzaklaştırarak kuru ve rahat bir giyim deneyimi sunar.

Olgun muz mu yesil muz mu?

Astigmat goze lens olur mu?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt