Editör
Efsanevi Üye
Prima kaç yıldır var?
Prima
Tür | Hijyen, bebek hijyeni
Sahibi | Procter & Gamble
Kökeni | Amerika Birleşik Devletleri
Çıkış | 1961
Satış alanı | Bebek bezi, ıslak mendil, eğitim pantolonu
Prima kaç yıldır Türkiye'de?
Büyükbaba Victor Mills tarafından kuruldu Dünyada Pampers olarak 60, Türkiye'de Prima olarak 30 yıldır bebeğinizin cilt sağlığı için çalışıyoruz. Dünyadaki ilk bebek bezinin üretiminden bugüne Pampers ve Prima hakkındaki kısa tarihçeyi aşağıda bulabilirsiniz.
Prima türkiyeye ne zaman geldi?
Prima türkiyeye ne zaman geldi?
Bunlar arasında 1986 yılında Türkiye'ye ilk hazır bebek bezi olarak giren Prima liderliğini korurken, Prima'yı Molfix, Canbebe, Huggies, Evybaby ve geçtiğimiz yıl Ülker tarafından üretilen Baby Star izliyor.
Prima kaç saat kuru tutar?
Prima kaç saat kuru tutar?
Piyasaya liderlik eden Prima'nın reklamlarda gördüğümüz 12 saat kuruluk, sıvıyı hapsetme ve sızdırmama testlerinin nasıl yapıldığını yerinde görme şansım oldu.
Prima hangi ülkeye ait?
Prima Amerika merkezli 1837 yılında kurulan P&G (Procter & Gamble) adlı şirketin bebek bezi markasıdır. Türkiye pazarına 1987 yılında giren P&G Türkiye'de toz deterjan, hazır çocuk bezi, hijyenik ped ve çamaşır suyu üretim tesisleri ve dağıtım merkezi ile faaliyetlerini sürdürüyor.
Prima Türk malı mı?
Molfix, Sleepy, Baby Turko, Önlem ve Evy baby markaları yerli markalardır. Türkiye'den çekilen Huggies ve Goo.n dışındaki Prima ve Canbebe'nin de Türkiye'de fabrikaları bulunup Türkiye'de satışı gerçekleştirilen üretimlerin büyük bir çoğunluğunu Türkiye'dedir.
Prima ıslaklık göstergesi nasıl anlaşılır?
Prima ıslaklık göstergesi nasıl anlaşılır?
PRIMA PREMIUM CARE BEBEK BEZİ * Islaklık göstergesi, bez ıslandığında ıslaklık göstergesi maviye döner. * Nefes alan yüzey, bebeğin cildini korumak için bezin içinde hava dolaşımını sağlar.
Sleepy markası kime ait?
Sleepy markası kime ait?
Sleepy bebek bezi markası, Türkiye'de faaliyetlerine 2004 yılında çocuk bezi üretimiyle başlayan Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye aittir.
Hangi bebek bezi Türk Malı?
Prima Harmonie nedir?
Bitki bazlı içeriklerle üretilmiş Prima Harmonie Külot Bez dermatolojik olarak test edilmiştir* ve bebeğinizin cildine karşı naziktir. Parfüm, losyon ve klorlu beyazlatıcı içermez. Her ebeveynin ihtiyaç duyduğu kalite güvencesi için gece boyu Prima kuruluğunu garanti eder.