- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
PricewaterhouseCoopers ne iş yapar?
Finansal tabloların denetiminin yanı sıra, risk, süreç ve teknoloji hizmetleri ekibimiz, şirket yönetiminin en iyi bilgiye dayanarak kararlar almasına yardımcı olur. Önerilerimiz ve ortaya koyduğumuz bağımsız güvence bugünün karmaşık iş ortamında çok değerli bir koruma sağlamaktadır.
Bağımsız denetim ne iş yapar?
Bağımsız denetim, bir işletmenin yıllık finansal tablo ve diğer finansal verilerinin, tablo ve bilgiler için belirlenmiş kriterlere uygunluğunu ve doğruluğunu sağlayabilecek yeterli ve uygun bağımsız denetim kanıtlarının elde edilmesi amacıyla uygulanır.
Yıldırma tehdidi ne demek?
(d) Yıldırma tehdidi: Denetçi üzerinde başkalarının nüfuzlarını kötüye kullanma çabaları da dâhil olmak üzere, denetçinin mevcut veya hissettiği baskılardan dolayı tarafsız olarak hareket edebilmesinin engellenmesi tehdididir.
Audit işi nedir?
devletin ve vergi dairelerinin yapmakla yükümlü olduğu denetim işlemlerinin özel sektöre havale edilmiş hali. burada çalışanlar vergi memurlarına oranla daha güzel ve yakışıklı olurlar trendy dirler.
Işyerinde yıldırma politikası nedir?
Bu uygulamada işveren işçiye piskolojik baskı sonucu istifa ettirmeye zorlamaktadır. Bu baskındaki işverenin asıl amacı işcinin hak ettiği tazmintaı özemeden ve işçiden yazılı olarak delil alması neticesinde borçtan kurtulmasıdır.
Yıldırma ne demek?
1990'lı yıllardan itibaren iş yaşamı için kullanılmaya başlanan yıldırma ya da daha çok bilinen adıyla mobbing kavramı; bir kişi ya da grubun genellikle işten ayrılmasına yönelik yapılan, tekrarlayıcı ve uzun süreli psikolojik taciz davranışlarını ifade etmektedir.
Mazars Denge kimin?
1977'de leon aslan coşkun tarafından denge adıyla kurulmuş, 1998'de fransız vergi-denetim firması olan mazars ile ortak olarak türkiye'nin ilk 5 vergi-denetim firması arasında yerini almıştır. dört büyüklerden kendisini dürüstlük ve mükemmeliyetçilik anlayışıyla farklı bir yere konumlamayı başarabilmiş, rakiplerinin …
PwC hangi firma?
PricewaterhouseCoopers International Limited, merkezi Londra, Birleşik Krallık'ta, küresel şirketler ağını koordine eden bir kuruluştur. Küresel markayı yönetir, risk, kalite ve strateji gibi alanlarda ortak ve koordineli bir yaklaşım oluşturmak için politikalar ve girişimler geliştirir.
Cenk Ulu kimdir?
Vergi Teknolojileri hizmetlerini hayata geçiren ekibin ve Müşteri Eğitimleri bölümünün liderliğini yürüten Ulu, halen PwC Türkiye Dolaylı Vergi Hizmetleri Lideri olarak görev yapıyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi mezunu olan Cenk Ulu, Nottingham Üniversitesi'nden MBA derecesine sahip.
Audit logları nedir?
Audit logları Unix sistemlerde üzerinde yapılan (erişim,silme,yaratma vb.) gibi işlemlerin kayıt altına almaktadır. *nix sistemlerde özellikle güvenlik ile ilgili hangi kullanıcın hangi işlemleri ne zaman yaptığını kernel seviyesi dahil kayıt altına alan bir denetleme mekanizmasıdır.