Son Konular

Preply dersler nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Preply dersler nasıl yapılır?

Platformu kullanma konusundaki önerilerimizi aşağıda bulabilirsiniz.
- Öğretmen seç
- Ayrıntıları açıklama.
- İlk ders ödemesi.
- Ders paketleri ödemesi.
- Ders onaylanması ve değerlendirilmesi.
- Öğretmene yorum bırakmak.
- Ders paketleri ödemesi.
- «Öğrenciler» bölümü ile çalışma.

Açık öğretim okurken okula gitmek gerekir mi?

Öğrenciler açıktan üniversite okumak, okula gitmeden alınan eğitimi temsil ediyor.

AÖF Canlı ders sonradan izlenir mi?

Öğrenciler canlı dersleri kaçırmaları durumunda ise söz konusu videoları sonradan da izleyebilir.

Açıköğretim ders kitapları nasıl alınır?

Açıköğretim ders kitapları nasıl alınır?
Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında https://kitapsatis.anadolu.edu.tr adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler.

Italki nasıl bir uygulama?

Italki nasıl bir uygulama?
www.italki.com adresinden erişilebilecek web sitesi. bildiğiniz dilleri ve öğrenmek istediğiniz dilleri seciyorsunuz sonra site size kayıtlı olan kullanıcılar arasından sizin öğrenmek istediğiniz dili konusabilen ve bildiğiniz dilleri öğrenmek isteyenleri bir bir önünüze sıralıyor.

Ikinci üniversitede derslere girmek zorunlu mu?

Bu hocaların bakış açısı ile alakalı bir durumdur. Bir dersi geçemeyip aynı yıl tekrar dersi almak zorunda kalan öğrencilerin yönetmeliğe göre ikinci veya üçüncü defa aldıkları tekrar derslerine girme zorunlulukları bulunmamaktadır. Sadece vize ve final sınavlarına girmesi yeterlidir.

Açık öğretim öğrencisi kampüse girebilir mi?

Tüm illerde ve 3 ilçede (Alanya, Bandırma, İskenderun) olmak üzere 88 merkezde (Ankara 2 Merkez: Beşevler ve Cebeci; İstanbul 4 Merkez: Göztepe, Maltepe, Topkapı ve Davutpaşa) gerçekleştirilecek yüzyüze derslere Açıköğretim öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecektir.

Preply dersleri nasıl yapılır konusunda verdiğiniz bilgilere göre, Preply platformunda ders almak oldukça basit bir süreç gibi görünüyor. İşte aşamaları biraz daha detaylandırarak inceleyelim:

1. **Öğretmen Seçme:** Preply platformunda öğretmenler arasından kendinize uygun olanı seçebilirsiniz. Öğretmenlerin profillerini inceleyerek deneyimlerine, ders ücretlerine, öğrenci yorumlarına ve programlarına göz atabilirsiniz.

2. **Ayrıntıları Açıklama:** İlgilendiğiniz öğretmenle iletişime geçerek ders programlarını, öğrenmek istediklerinizi ve beklentilerinizi detaylıca açıklayabilirsiniz. Böylece öğretmen size uygun bir program oluşturabilir.

3. **Ödeme Aşamaları:** İlk ders ücretini ödedikten sonra derslere başlayabilirsiniz. Ayrıca ders paketleri satın alarak derslerinizde indirimden faydalanabilirsiniz.

4. **Ders İşleyişi ve Değerlendirme:** Aldığınız dersler sonrasında öğretmeninizi değerlendirebilir ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz. Bu, hem diğer öğrenciler için rehber olacak hem de öğretmenlerin kendilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır.

5. **Öğrenci Bölümü ile Çalışma:** Preply platformunda öğrenci bölümünden faydalanarak derslerinizi organize edebilir, ödemelerinizi yapabilir ve iletişim halinde kalabilirsiniz.

Açık öğretimle ilgili sorularınıza gelecek olursak:

- **Açıköğretimde Okula Gitme Zorunluluğu:** Açık öğretim üniversitelerinde öğrenciler dersleri çoğunlukla uzaktan eğitimle alabilirler. Yani okula gitme zorunluluğu genellikle bulunmamaktadır.

- **AÖF Canlı Derslerin İzlenmesi:** Açıköğretim Fakültesi (AÖF) canlı dersleri kaçıran öğrenciler genellikle sonradan bu dersleri izleyebilirler. Bu sayede kaçırılan konuları tekrar edebilme imkanı sağlanmaktadır.

Açıköğretim ders kitaplarına gelirsek:

- Açıköğretim ders kitaplarını basılı olarak almak isteyen öğrenciler, belirli bir ücret karşılığında Anadolu Üniversitesi'nin web sitesi üzerinden stok durumuna göre kitap siparişi verebilirler.

Italki hakkında bahsettiğiniz kısım da oldukça faydalı. Italki uygulaması sayesinde dil öğrenmek isteyenler birçok dilde eğitmenlerle iletişime geçerek dil gelişimlerine katkı sağlayabilirler.

Son olarak, ikinci üniversitede derslere girmek zorunlu değilse ve sadece sınavlara girmek yeterliyse, bu özgürlüğü kullanarak ders çalışma ve sınavlara hazırlanma sürecini kendinize göre planlayabilirsiniz.

Herhangi başka sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin!

Dino ndlovu neden oynamiyor?

Ticari isletmenin hangi unsuru tek basina devredilemez?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt