- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Preply dersler nasıl yapılır?
Platformu kullanma konusundaki önerilerimizi aşağıda bulabilirsiniz.
- Öğretmen seç
- Ayrıntıları açıklama.
- İlk ders ödemesi.
- Ders paketleri ödemesi.
- Ders onaylanması ve değerlendirilmesi.
- Öğretmene yorum bırakmak.
- Ders paketleri ödemesi.
- «Öğrenciler» bölümü ile çalışma.
Açık öğretim okurken okula gitmek gerekir mi?
Öğrenciler açıktan üniversite okumak, okula gitmeden alınan eğitimi temsil ediyor.
AÖF Canlı ders sonradan izlenir mi?
Öğrenciler canlı dersleri kaçırmaları durumunda ise söz konusu videoları sonradan da izleyebilir.
Açıköğretim ders kitapları nasıl alınır?
Açıköğretim ders kitapları nasıl alınır?
Kitaplarını basılı olarak almak isteyen tüm öğrencilerimiz (ceza infaz kurumlarında bulunanlar dahil), ücreti karşılığında https://kitapsatis.anadolu.edu.tr adresi üzerinden stoklar doğrultusunda kitap siparişi verebilmektedirler.
Italki nasıl bir uygulama?
Italki nasıl bir uygulama?
www.italki.com adresinden erişilebilecek web sitesi. bildiğiniz dilleri ve öğrenmek istediğiniz dilleri seciyorsunuz sonra site size kayıtlı olan kullanıcılar arasından sizin öğrenmek istediğiniz dili konusabilen ve bildiğiniz dilleri öğrenmek isteyenleri bir bir önünüze sıralıyor.
Ikinci üniversitede derslere girmek zorunlu mu?
Bu hocaların bakış açısı ile alakalı bir durumdur. Bir dersi geçemeyip aynı yıl tekrar dersi almak zorunda kalan öğrencilerin yönetmeliğe göre ikinci veya üçüncü defa aldıkları tekrar derslerine girme zorunlulukları bulunmamaktadır. Sadece vize ve final sınavlarına girmesi yeterlidir.
Açık öğretim öğrencisi kampüse girebilir mi?
Tüm illerde ve 3 ilçede (Alanya, Bandırma, İskenderun) olmak üzere 88 merkezde (Ankara 2 Merkez: Beşevler ve Cebeci; İstanbul 4 Merkez: Göztepe, Maltepe, Topkapı ve Davutpaşa) gerçekleştirilecek yüzyüze derslere Açıköğretim öğrencileri, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin katılabilecektir.