Son Konular

PowerPoint ses ekleme nasil yapilir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

PowerPoint ses ekleme nasıl yapılır?

Normal görünümde, ses eklemek istediğiniz slaydı tıklatın. Ekle sekmesindeki Medya grubunda, Ses seçeneğinin altındaki oku tıklatın. Listede Dosyadan ses'e veya Küçük resim sesi'ne tıklayın, istediğiniz ses klibini bulun ve seçin, sonra da Ekle'ye tıklayın. Ses simgesi ve denetimleri slaytta gösterilir.

PowerPoint sunusu nasıl kaydedilir?

Dosya > Kaydet'e tıklayın. Slaydınızı kaydetmek istediğiniz klasöre gidin. Dosya adı metin kutusuna slayt resminizin adını yazın. Kaydet'e tıklayın.

PowerPoint te sesli anlatım yapılan sunumu video olarak nasıl kaydedilir?

PowerPoint te sesli anlatım yapılan sunumu video olarak nasıl kaydedilir?
Video dosyası olarak kaydetme
- Dosya menüsünde Kaydet'i seçerek son yaptığınız tüm çalışmaların PowerPoint sunusu biçiminde (.pptx) kaydedildiğinden emin olun.
- Dosya > Dışarı Aktar > Video Oluştur'a tıklayın.
- Video Oluştur başlığı altındaki ilk açılan kutuda, istediğiniz video kalitesini seçin.

Slayta fon müziği nasıl eklenir?

Slaytlarda şarkı çalma
- Ekle sekmesinde Ses seçeneğini, ardından da Dosyadan Ses'i seçin.
- Dosya gezgininde kullanmak istediğiniz müzik dosyasını ve ardından Ekle'yi seçin.
- Slaytta ses simgesi seçili durumdayken, Kayıttan Yürüt sekmesinde Başlangıç adlı listeye tıklayın ve Slaytlarda yürüt'ü seçin.

Google slayta ses nasıl eklenir?

- Bilgisayarınızda, Google Slaytlar'da bir sunuyu açın.
- Ses dosyasını eklemek istediğiniz slaytı seçin.
- Ekle. Ses'i tıklayın.
- Bir ses dosyası seçin.
- Seç'i tıklayın.

PowerPoint online slayt nasıl kaydedilir?

PowerPoint online slayt nasıl kaydedilir?
Web için PowerPoint, işinizi bulutta OneDrive otomatik olarak kaydeder….
- Internet Explorer dosya ile ne yapmak istediğinizi sorarsa, Farklı Kaydet'i tıklatın.
- Farklı Kaydet kutusunda sununuzu kaydetmek istediğiniz yeri seçin.
- Dosya adı kutusunda, (henüz vermediyseniz) dosyanıza bir ad verin ve ardından Kaydet'i tıklatın.

Slayta video ekleme nasıl yapılır?

PowerPoint'te, içeriği eklemek istediğiniz slayda gidin. Araç çubuğu şeridinde Ekle sekmesini, Video'yu ve ardından Çevrimiçi Video'yu seçin. Video Ekle iletişim kutusu açılır. Ekleme kodunu Video Ekleme Kodundan adlı kutuya yapıştırın ve Enter tuşuna basın.

Asıl slayta eklenen ses dosyası nasıl çalar?

Slaytlarda şarkı çalma
- Ekle sekmesinde Ses seçeneğini, ardından da Bilgisayarımdaki Ses'i seçin.
- Dosya gezgininde, kullanmak istediğiniz müzik dosyasına göz atabilir ve ardından Ekle'yi seçin.
- Slaytta ses simgesi seçili durumdayken, Kayıttan Yürüt sekmesinde Arka Planda Çal'ı seçin.

PowerPoint'te ses eklemek oldukça kolaydır. İşte adım adım ses eklemenin nasıl yapılacağı:

1. İlk olarak, ses eklemek istediğiniz slaydı normal görünümde tıklayın.
2. Üst menü çubuğunda bulunan "Ekle" sekmesine gidin.
3. "Ekle" sekmesinin altında bulunan "Medya" grubuna tıklayın.
4. Açılan menüde "Ses" seçeneğinin altındaki ok işaretine tıklayın.
5. Karşınıza dosyadan ses eklemek veya küçük resim sesi eklemek seçenekleri çıkacaktır. İstediğiniz seçeneği seçin.
6. Ardından bilgisayarınızdan veya diğer kaynaklardan istediğiniz ses dosyasını bulun ve seçin.
7. Son olarak, ses dosyasını eklemek için "Ekle" düğmesine tıklayın.
8. Eklediğiniz ses, slaytta bir ses simgesi ve kontrol paneli olarak gösterilecektir.

Ses eklemek bu kadar basit! Ses dosyasını dilediğiniz gibi düzenleyebilir ve sunumunuza canlılık katabilirsiniz. Umarım bu bilgiler işinize yarar. Herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Milli Egitim Surasi kac yilda bir yapilir?

Imc carsisi neler var?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt