- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Powcan ne malı?
Tv, Tork, Slk, Powcan, Saw, Megatim ve bilimum ismi replica olan jantlar çin malı.
Kormetal jant ne demek?
ucuz ve güzel modelleri olan alüminyum alasimli jant markasi. cmsnin modellerinin çoğunun benzerini daha uygun fiyata bulabileceğiniz cant markası.
Powcan jant kimin?
Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu'nun (AKO) jant sektöründeki markası AKO Jant, Türkiye'deki tüketicileri, Powcan, Shlk, Megatim, Megatork gibi markaların da aralarında yer aldığı dünyaca ünlü ithal jantlarla buluşturuyor.
Replika jant ne demek?
Replika kelimesi, orjinali ile aynı görünüme sahip ancak başka biri tarafından yapılan olan ürünler için kullanılan genel bir kelimedir. Örneğin Picasso'nun yaptığı bir tablo bire bir şekilde başka bir ressam tarafından yapılırsa o tablo da replikadır. Jant konusunda da bu durum aynen geçerlidir.
Kormetal nasıl bir firma?
1978'den günümüze güvenilir çözüm ortağınız Kormetal 1978'den bu yana bilgi, kalite ve tasarımın gücünü bir araya getirerek, 25.000 m² kapalı alana sahip alçak basınç ve yüksek basınç alüminyum döküm fabrikalarımızda uluslararası standartlarda, %100 yerli ve çevre dostu alüminyum döküm ürünler üretiyoruz.
Kormetal sahibi kimdir?
2000'li yıllardan itibaren jant sektörüne de giriş yapan AKO, Türkiye'de yüksek kalitede yerli üretim yapan CMS, DJ, Kormetal, Carre marka jantların yanı sıra yurtdışından ithal edilen Powcan, SLK, Megatim ve Megatork marka jantların da toptan ve perakende satışını yapmaya devam ediyor.
Megatork jant ne malı?
9 10 ofset jant ne demek?
Ofset değeri rakamsal olarak ne kadar küçükse jantın göbeği içe o kadar yakındır. Rakam ne kadar büyük ise jantın göbeği içe o kadar uzaktır. Piyasada satılan jantların tamamına yakını pozitif ofsete sahiptir.
Replika jant zararlı mı?
Replika jantlar orijinaline göre daha ağırdır. Bu ağırlık yakıt tüketimini yükselterek zarar etmenize sebep olduğu gibi, direksiyonu ağırlaştırarak sürüş konforunuzu da düşürür.