Son Konular

Posta hizmetleri ne gorev yapar?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Posta hizmetleri ne görev yapar?

PTT Genel Müdürlüğü dağıtım hizmetlerinin kabul, ayırım, sevk, dağıtım (tebligat,mektup postası gönderileri, APG ve kargo/kurye dağıtım/teslim) hizmetlerini mevzuat hükümlerine uygun şekilde yerine getirmek, Parasal Posta Gişe (otomasyon), Posta gişe (otomasyon), Telgraf gişe (otomasyon) ve dağıtım hizmetlerinde …

PTT TGS nedir?

PTT TGS nedir?
Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS), Türk Hava Yolları'nın havacılığın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacı doğrultusunda Kasım 2008'de kurulmuştur. Havaş, Türk Hava Yolları ile Mart 2009'da imzaladığı anlaşma kapsamında ise şirketin yüzde 50 oranında ortağı olmuştur.

Posta hizmetleri Sözel mi?

Posta hizmetleri Sözel mi?
Posta Hizmetleri taban puanları ve başarı sıralamaları için listemizi inceleyebilirsiniz. 2021 YKS ile tercih yapacaklar için 2020 yılı verileri aşağıdadır. Posta Hizmetleri bölümü 2 yıllık bir ön lisans programıdır. TYT yerleştirme puanıyla öğrenci kabul etmektedir.

Posta Hizmetleri bölümü ne demek?

Posta hizmetleri bölümü, lojistik hizmetleri kapsamında koli, mektup ve para gönderimine ilişkin gerekli uygulamaları bilen kişiler yetiştiren bir bölümdür. Alanında yeterli birikimi ve uygulama yeteneğine sahip mesleki etik kurallar ilkesinde çalışacak kişiler yetiştiren bir bölümdür.

TGS işlemleri nedir?

TGS işlemleri nedir?
TGS, Türk Hava Yolları bünyesinde çalışan bir yer hizmetleri şirketidir. Yer hizmetlerini, Türk Hava Yollarından ayrı şekilde gerçekleştirmektedir. Bir hava yolları şirketinin uçağın dışında vermiş olduğu pek çok hizmet bulunmaktadır. İşte bu hizmetler, TGS tarafından Türk Hava Yolu müşterilerine verilmektedir.

TGS işlemi nedir?

TGS işlemi nedir?
TGS Hakkında Kısa Bilgi: Adından da anlaşılacağı üzere yer hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Yani uçaklara aprondan binecek olan yolcuların taşınması, yolculara ait kargoların ve bagajların taşınması ve yer hizmetlerinin kapsamına giren ve benim bilmediğim hizmetleri vermektedir.

Posta hizmetleri kaç yıllık?

Üniversite Sayısı: Posta Hizmetleri bölümü toplam 23 adet üniversitede bulunmaktadır. TYT Puan türündededir. 2 Yıllıktır.

Posta hizmetleri nedir ne iş yapar maaşı?

Posta hizmetleri nedir ne iş yapar maaşı?
Posta hizmetleri bölümü mezunları, her türlü kargo gönderilerinin kabul edilmesi, taşınması ve dağıtılması ile ilgilenirler. Posta hizmetleri bölümü mezunları, havale, çek kabul-ödeme, tahsilat işlemleri vb. iş ve işlemlerin yapılış şekli ve usulleriyle ilgilenirler.

Posta hizmetleri, genel olarak koli, mektup ve para gönderimine ilişkin kabul, ayırım, sevk, dağıtım gibi hizmetleri yerine getiren kuruluşlara verilen isimdir. PTT Genel Müdürlüğü de bu hizmetleri yürüten kuruluşlardan biridir. Mevzuat hükümlerine uygun şekilde çalışarak tebligat, mektup postası gönderileri, APG ve kargo/kurye dağıtımı gibi işleri gerçekleştirir.

PTT TGS ise Turkish Ground Services (TGS) adlı bir yer hizmetleri şirketidir. Türk Hava Yolları'nın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacıyla kurulmuştur. Uçakların aprondan yolcu taşıma, kargo ve bagaj taşıma gibi hizmetlerini yerine getirerek Türk Hava Yolu misafirlerine destek sağlar.

Posta hizmetleri bölümü, lojistik hizmetleri kapsamında koli, mektup ve para gönderimine ilişkin işlemleri bilen ve uygulayabilen kişilerin yetiştirildiği bir alanı ifade eder. Posta hizmetleri bölümü 2 yıllık bir ön lisans programı olup, TYT puanıyla öğrenci kabul etmektedir. Mezunlar, kargo kabul, taşıma ve dağıtım işlemlerinin yanı sıra havale, çek kabul-ödeme, tahsilat gibi işlemlerle de ilgilenirler.

Posta hizmetleri bölümü 2 yıllıktır ve toplam 23 üniversitede bulunmaktadır. Mezunlarının başlıca görevi, her türlü kargo gönderilerinin kabul edilmesi, taşınması ve dağıtılması işlemlerini gerçekleştirmektir. Posta hizmetleri mezunlarının aldıkları maaş genellikle sektöre, deneyime ve şirkete göre değişiklik gösterebilir.

Vodafone SMS ile bana ne var?

Indirme islemi nasil durdurulur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt