Editör
Efsanevi Üye
Posta hizmetleri ne görev yapar?
PTT Genel Müdürlüğü dağıtım hizmetlerinin kabul, ayırım, sevk, dağıtım (tebligat,mektup postası gönderileri, APG ve kargo/kurye dağıtım/teslim) hizmetlerini mevzuat hükümlerine uygun şekilde yerine getirmek, Parasal Posta Gişe (otomasyon), Posta gişe (otomasyon), Telgraf gişe (otomasyon) ve dağıtım hizmetlerinde …
PTT TGS nedir?
PTT TGS nedir?
Yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Services (TGS), Türk Hava Yolları'nın havacılığın yan faaliyetlerini ayrı bir şirket bünyesinde gerçekleştirme amacı doğrultusunda Kasım 2008'de kurulmuştur. Havaş, Türk Hava Yolları ile Mart 2009'da imzaladığı anlaşma kapsamında ise şirketin yüzde 50 oranında ortağı olmuştur.
Posta hizmetleri Sözel mi?
Posta hizmetleri Sözel mi?
Posta Hizmetleri taban puanları ve başarı sıralamaları için listemizi inceleyebilirsiniz. 2021 YKS ile tercih yapacaklar için 2020 yılı verileri aşağıdadır. Posta Hizmetleri bölümü 2 yıllık bir ön lisans programıdır. TYT yerleştirme puanıyla öğrenci kabul etmektedir.
Posta Hizmetleri bölümü ne demek?
Posta hizmetleri bölümü, lojistik hizmetleri kapsamında koli, mektup ve para gönderimine ilişkin gerekli uygulamaları bilen kişiler yetiştiren bir bölümdür. Alanında yeterli birikimi ve uygulama yeteneğine sahip mesleki etik kurallar ilkesinde çalışacak kişiler yetiştiren bir bölümdür.
TGS işlemleri nedir?
TGS işlemleri nedir?
TGS, Türk Hava Yolları bünyesinde çalışan bir yer hizmetleri şirketidir. Yer hizmetlerini, Türk Hava Yollarından ayrı şekilde gerçekleştirmektedir. Bir hava yolları şirketinin uçağın dışında vermiş olduğu pek çok hizmet bulunmaktadır. İşte bu hizmetler, TGS tarafından Türk Hava Yolu müşterilerine verilmektedir.
TGS işlemi nedir?
TGS işlemi nedir?
TGS Hakkında Kısa Bilgi: Adından da anlaşılacağı üzere yer hizmetleri alanında faaliyet göstermektedir. Yani uçaklara aprondan binecek olan yolcuların taşınması, yolculara ait kargoların ve bagajların taşınması ve yer hizmetlerinin kapsamına giren ve benim bilmediğim hizmetleri vermektedir.
Posta hizmetleri kaç yıllık?
Üniversite Sayısı: Posta Hizmetleri bölümü toplam 23 adet üniversitede bulunmaktadır. TYT Puan türündededir. 2 Yıllıktır.
Posta hizmetleri nedir ne iş yapar maaşı?
Posta hizmetleri nedir ne iş yapar maaşı?
Posta hizmetleri bölümü mezunları, her türlü kargo gönderilerinin kabul edilmesi, taşınması ve dağıtılması ile ilgilenirler. Posta hizmetleri bölümü mezunları, havale, çek kabul-ödeme, tahsilat işlemleri vb. iş ve işlemlerin yapılış şekli ve usulleriyle ilgilenirler.