Modoratör
Efsanevi Üye
Posta bürünmek ne demek?
Posta bürünmek ne demek? Posta bürünmek, o şamanın, hayvan ervah'ının yani yardımcısının kılığına girdiği anlamına gelir.
POS vermek nedir?
Canını vermek, ölmek.
Kargo ne demekdir?
Kargo (cargo) kelimesi sözlük anlamı itibariyle "yük, hamule" anlamında kullanılmaktadır. Bu tanım esas alındığında kargo taşımacılığı; herhangi bir yükün bir yerden başka bir yere ulaştırılması ile ilgili faaliyetler olarak tanımlanabilir.
Namasa ne demek?
Namasa ne demek?
Namaste kelimesinin gerçek anlamı "size boyun eğiyorum" veya "size doğru eğiliyorum" anlamına gelirken, Namaskar sözcüğü, "varoluşuna doğru eğiliyorum" anlamına gelir.
Posta koymak nedir ne demek?
Posta koymak nedir ne demek?
➡Posta Koymak deyiminin anlamı:Birini korkutmak, gözdağı vermek, tehdit etmek.
Kuzu postuna bürünmüş kurt ne demek?
TürkçeDüzenle [1] Kötülüğünü gizlemek için kendini masum, zararsız, uysal göstermek.
POS makinesi açılımı nedir?
Pos Cihazları alınana mal ya da hizmet karşılığında yapılan ödemenin banka kartı ya da kredi kartı ile yapılmasını sağlayan işletmelerin kullandığı tahsilat aracıdır. POS İngilizce "Point of Sale" kelimesinin baş harflerinden gelir. Türkçe karşılığı satış noktasıdır.
POS açılımı ne?
POS cihazının açılımı "Point Of Sales Terminal" yani Türkçe karşılığı ile Satış Noktaları Terminali'dir. Kredi kartlarının çiplerindeki bilgileri okumaya, otomatik olarak onay alma ve satışı tamamlamaya yarayan elektronik cihazlardır.
PTT kargosu nedir?
PTT kargosu nedir?
Genel kural olarak kapsamında haberleşme niteliği taşıyan yazılar bulunmayan, en fazla otuz kilogram ağırlığa veya üç yüz desimetreküp hacme sahip her türlü maddeyi kapsayan yurtiçi gönderilere "Posta Kargosu" denir.
Kargolamak ne demek?
Kargolamak ne demek?
bir malı kargo ile göndermek, anlamında günlük hayatta kullanılan bir sözcük.
Namaste ne zaman kullanılır?
Namaste kelimesi insanlara bir yerde karşılaşıldığında selam vermek için kullanılmaktadır. Hoş geldin veya hoşça kal anlamlarında kullanılmaktadır.
Maşa ne demek TDK?
Mâşâ ne demek? İç içe geçme ayaklarıyla yüksekliği ayarlanabilen masa biçiminde atlama aracı. …