Editör
Efsanevi Üye
Pokémon ne anlatıyor?
nasıl yani der gibi oldunuz evet pokemon, pokemonların avlandığı, enerji üretmek için kullanıldığı, ölünce yenildiği, ve bunları çocuklara yaptıran tek büyük bir şirket tarafından yönetilen bir kaos ütopyasıdır, hem de 1984'den cesur yeni dünyadan matrix'ten ve bulut atlasından daha karmaşık bir şekilde, ve bu hikaye …
En güçlü Pokémon kim?
Mewtwo, 802 hayali Pokémon karakterinden biridir. Ulusal Pokédex numarası 150'dir. İstatistiksel olarak birinci neslin en güçlü Pokémon'udur. Ayrıca dizinin açılış introsunda yer almasında dolayı, pek çok dünya seyircisi tarafından ilk görülen karakterdir.
Pokémon anlamı nedir?
Pokémon anlamı nedir?
Anlamı "Cep Canavarları"dır. İngilizcede "Pokémon" kelimesinin çoğulu yine "Pokémon"dur.
Pokemon Türkiye'de yasak mı?
Pokemon GO daha çıkmadan yasak yedi Bazı ülkelere (ki buna Türkiye de dahil) ise halen çıkmadı. Bu ülkelerden biri olan Çin, oyunu daha piyasaya sunulmadan yasakladı. Pokemon GO, sahip olduğu uygulama yetkileri ile kişilerin kullanıcı bilgilerini taşıyor.
Pokemon 38 bölüm neden yasak?
Pokemon yapımcıları, kriz geçiren kişilere tazminat olarak 12 bin dolar ödedi. Bilim adamları, bu yoğunlukta ve hızda renk yanıp sönmelerinin fotosensitif epilepsiye yol açtığını söyledi ve bölüm tüm Dünya'da yasaklandı.
Seni seçtim Pikaçu diyen kim?
Seni seçtim Pikaçu diyen kim?
Fenomen çizgi dizi Pokemon'un repliğidir. Ash adlı kahraman Pikaçu isimli yaratığa "seni seçtim Pikaçu" diye seslenirdi.
Pokemon anime midir?
Pokémon (ポケモン Pokemon), tam adıyla Pocket Monsters (ポケットモンスター Poketto Monsutā), video oyunu Pokémon'u konu alan ve ödül kazanmış bir anime serisi.
Pokemon hangi sırayla izlenir?
Pokémon: The First Movie (1998)