Editör
Efsanevi Üye
PK 12 ne demek?
K–12 terimi, 12 yıllık okul öncesi, ilk ve orta öğretim yerine, Türkiye, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Güney Kore, Filipinler, Mısır, Avustralya, Hindistan ve İran gibi ülkelerde kullanılan bir terimdir. Avustralya P-12 terimini kullanır.
K 12 öğretmen ne demek?
K 12 öğretmen ne demek?
K12; Kanada, ABD ve Avusturalya'da ilk, orta ve lise dengi okulların siteleri için belirlenmiş bir standarttır. Kindergarten ve 12th grade terimlerinden türemiştir. Kindergarten; 4-6 yaş aralığında okula başlayan çocukları temsil ederken 12thgrade veya grade 12 ise 12.sınıf anlamına gelmektedir.
PK ne anlama gelir?
penalty kick sözcüğünün kısaltılmışı.
PK ne demek kısaltma?
PK ne demek kısaltma?
PK – Player Kill İngilizce cümlesinin kısaltmasıdır. Oyuncunun oyunda ki karakterini öldürme anlamından kullanılan kelimedir.
k12 eğitim modeli nedir?
k12 nedir nasıl kullanılır?
k12 nedir nasıl kullanılır?
K12NET, bir eğitim kurumunun ihtiyaç duyabileceği modülleri içinde barındıran, bir okul/dershane yönetim yazılım sistemidir. 33 Modülden oluşmaktadır. Dış dünyaya açılan personel portalı, öğretmen portalı, öğrenci-veli portalı olmak üzere 3 portaldan oluşmaktadır. 1-K12NET,E-okulla uyumludur.
k12 nasıl alınır?
".k12.tr" için gerekli belgeler Alan adı talebinde bulunan kuruluş özel okul ise, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Kurum Açma İzin Belgesi ile ilgili belediyeye başvurularak temin edilen İş Yeri Açma ve Çalışma Ruhsatı'nın ".tr" Alan Adı Yönetimi'ne gönderilmesi gerekmektedir.
k12 den ders programına nasıl bakılır?
k12 den ders programına nasıl bakılır?
– Sistemden ders programı alabiliriz. "Okul" modülü altından "Şubeler" linkine tıklanır. Açılan sayfada "İşlemler" butonuna tıklanır. Açılan pencerede "Şube Haftalık Ders Programı"na tıklanır.
k12 mail nedir?
.k12 alan adı eğitim kurumlarının kullandığı internet alan adıdır. ABD, Kanada, Türkiye ve Avustralya'daki ilk ve orta dereceli eğitim kurumları bu . k12 alan adı uzantısını kullanırlar. Türkiye'de .tr uzantısından önce k12.tr şeklinde kullanılır.