Son Konular

Pilli Bebek Delilik Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Pilli Bebek Delilik Şarkısı
Pilli Bebek Delilik Şarkısı Sozleri
Neler buldum ne kaybettim
Ne beklerdim hic bilmezdim
İcine duştuğum nefret
Biraz miras biraz alınteri
Her şeyden vaz geciyor insan
Değişmiyor
Değişmiyor
Değişmiyor yalan dolan
Tuhaf rastlantılar tuhaf temaslar
Onune gecemediğim bir deliliğe donuşmuş
Almış başımı gidiyor

Delilik şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkıda duygusal bir atmosfer hissediliyor. Şarkıda kayıplar, beklentiler, nefret duygusu, miras ve alınteri gibi konular ele alınıyor. İnsanın her şeyden vazgeçebildiği, fakat değişmeyen yalanların olduğu vurgulanıyor. Aynı zamanda tuhaf rastlantıların ve temasların insanı deliliğe sürüklediği bir dönemden bahsediliyor. Şarkıda şiddetli duygu dalgalanmaları ve içsel bir çatışma hissediliyor. Bu sözlerle yoğun bir duygusal içeriğe sahip olan şarkı, dinleyicilere derin düşüncelere ve duygulara yol açabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Adını Feriha Koydum Emirin Yolu Dizisinde Calan Dua Şarkı Sozu

Hayat Devam Ediyor Dizisi Kucuğum Şarkısı Sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt