Son Konular

Peteyin konusu nedir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Peteyin konusu nedir?

Petey Kitap Açıklaması ABD'li okurları ile ilk olarak 1998 yılında buluşan roman, gördüğü büyük ilgiyle günümüzde de en sevilen çocuk romanları arasında yer alıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden ilham alınarak kurgulanan Petey, engelli bir insanın doğumundan ömrünün son anına kadar olan yaşantısını konu ediniyor.

Petey kaç yılında doğdu?

Petey kaç yılında doğdu?
Paylaş: Petey Corbin, 1922 yılında beyin felciyle dünyaya gelmiş. Zihinsel bir engeli bulunmamasına rağmen hastalığı, onu iletişim kurmasını engelleyen çarpık bir vücudun içine hapsetmiş.

Ben Mikaelsen Petey yazarı kimdir?

Ben Mikaelsen Petey yazarı kimdir?
Ben MikaelsenPetey: Sevgi, Inanc ve Dostluk Üzerine Simsicak Bir Hikaye / Yazarı

Petey nasıl bir kitaptır?

Sevgi, İnanç ve Dostluk Üzerine Sımsıcak Bir Hikaye. 272 syf. Gerçek bir hayat hikayesi harika bir sadelik ve akıcılıkla yazılmış ders niteliğinde bir kitap Petey. Kitabı okurken ve sonrasında sabır etmeyi, şükür etmeyi unutuyorsanız size bol bol hatırlatacaktır.

Petey kitap kaç sayfa?

Petey kitap kaç sayfa?
Petey – Ben Mikaelsen
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 272
Yayın Tarihi | 2014
Yazar | Ben Mikaelsen

Petey kitabı kaç yaş için?

Petey kitabı kaç yaş için?
Mevsimler değişir, yıllar geçer; Petey büyür, yaşlanır… Dostları istemeyerek de olsa onu birer birer terk eder. Petey de bir daha incinmemek için artık kimseyle arkadaşlık etmek istemez….Sevgi, inanç ve dostluk üzerine sımsıcak bir hikâye…
Yaş Aralığı | : | 12, 13, 14+
Sınıf Aralığı | : | 6. Sınıf, 7. Sınıf, 8. Sınıf, Lise

Çöplük Kralı kitabı kaç sayfa?

Çöplük Kralı – Elizabeth Laird
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 400
Yayın Tarihi | 2017
Yazar | Elizabeth Laird

Sadako ve Kağıttan Bin Turna Kuşu yazarı kimdir?

Sadako ve Kağıttan Bin Turna Kuşu yazarı kimdir?
Eleanor CoerrSadako ve Kağıttan Bin Turna Kuşu / Yazarıİlk olarak 2002 yılında Beyaz Balina Yayınları tarafından okuyucularıyla buluşturulan Sadako ve Kağıttan Bin Turna Kuşu çocuk romanı, ünlü yazar Eleanor Coerr tarafından kaleme alınmıştır.

Sadako ne hastasıydı?

Sadako ne hastasıydı?
Japonya'nın Hiroşima'kentinde Misasa Köprüsü yanındaki evinin yakınına 6 Ağustos 1945 tarihinde atom bombası düştüğünde iki yaşında olan Sadako, radyasyonun etkisiyle 12 yaşında lösemiden öldü.

Çöplük kralı ne anlatıyor?

Dani kocaman bir villada yaşıyordu, Mamoʼnun ise evi yoktu. Ama bu iki çocuk şimdi şehrin sokaklarında kaçak. Biri despot babasından, ötekiyse bir insan tacirinden kaçıyor. Tesadüf onları bir araya getirince yetişkinlerin bencil dünyasında hayatı birlikte göğüslemek zorunda kalıyorlar.

Petey kitabının olay nedir?

Petey kitabının olay nedir?
Beyin felciyle doğup doktorların yanlış teşhisleri sonucu zihinsel engelli kabul edilen Petey, iki yaşındayken ailesi tarafından, akıl hastanesine gönderilmek üzere terk edilir. Ufacık yaşında terk edilse de hayata sımsıkı tutunur Petey. Ailesi ondan vazgeçmiştir belki ama o, hayattan vazgeçmez.

Petey kim yazdı?

Petey kim yazdı?

Petey kitabı kaç yaş için uygundur?

Kitap 9 yaş ve üstü gençlik edebiyatı dilinde yazılmış olsa bile büyüklere masallar kıvamında. Okurken boğazınızın düğümlenip göz pınarlarınızın dolduğunu hissediyorsunuz. Sevgi, inanç ve dostluk üzerine sımsıcak ve gerçek yaşam hikayesi.

Petey ben Mikaelsen kitabı kaç sayfa?

Petey ben Mikaelsen kitabı kaç sayfa?
Sevgi, inanç ve dostluk üzerine sımsıcak bir hikâye… kendine hayran bırakır. yaşlı adamın birbirlerinden öğrenecekleri çok şey vardır….Petey – Ben Mikaelsen.
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 272
Yayın Tarihi | 2014

Can Dostum kitap kaç sayfa?

Can Dostum kitap kaç sayfa?
Can Dostum
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 233
Yayın Tarihi | 2019
Yazar | Walt Morey

Koşmak istiyorum kitap kaç sayfa?

mücadelesini ve azmini anlatan ödüllü bir kitap!
Çevirmen: | Aslı Anar
ISBN: | 9786051880341
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 408
Cilt Tipi: | Karton Kapak

Can Dostum filmi ne anlatıyor?

Can Dostum filmi ne anlatıyor?
Özet. Can Dostum, felçi bir adam ve ona bakıcılık yapan gencin hikayesini anlatıyor. Zengin bir iş adamı ve aristokrat olan Philippe, yamaç paraşütü yaparken geçirdiği kaza sonrası felç olur ve boynundan aşağısı kullanamaz hale gelir. Driss ise hapishaneden henüz yeni çıkmış bir işsizdir.

Can Dostum kitabının yazarı kimdir?

Can Dostum kitabının yazarı kimdir?
W. Bruce CameronCan dostum: Bir sevgi romanı / Yazarı

Uysal ve ben kitabı kaç sayfa?

Uysal Ben – Walt Morey
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltsiz
Sayfa Sayısı | 280
Yayın Tarihi | 2014
Yazar | Walt Morey

Kırık çömlek parçası kitabı kaç sayfa?

Kırık çömlek parçası kitabı kaç sayfa?
Kırık Çömlek Parçası
Çevirmen: | Aslı Anar
Yayın Tarihi: | 02.05.2014
ISBN: | 9789759997212
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 168

Çöplük krali kaç sayfa?

Çöplük krali kaç sayfa?

Çöplük kitap kaç sayfa?

Çöplük – Andy Mulligan
Basım Dili | Türkçe
Sayfa Sayısı | 216
Yaş Grubu | 9+ Yaş
Yayın Tarihi | 2014
Yazar | Andy Mulligan

Petey, gerçek bir hayat hikayesinden ilham alınarak yazılmış, Ben Mikaelsen tarafından kaleme alınmış bir romandır. Kitap, 1922 yılında beyin felciyle doğan Petey Corbin'in yaşamını konu edinmektedir. Zihinsel engeli olmayan ancak vücudu çarpık bir şekilde gelişen Petey'in yaşamından kesitleri okuyucularla buluşturmaktadır. Petey, yaşam boyu ailesi tarafından terk edilmiş ve çeşitli zorluklarla karşılaşmış olsa da hayata sıkı sıkıya tutunarak ilham verici bir yaşam sürmüştür.

Petey kitabı, sevgi, inanç ve dostluk temaları üzerine dokunaklı bir hikaye sunmaktadır. 272 sayfa olan bu kitap, okuyucularına sabır, şükür gibi duyguları hatırlatmayı ve düşündürmeyi amaçlamaktadır. Kitap, 12, 13, 14 yaş ve üzeri okuyucular için uygun görülmüş olup gençlik edebiyatı kategorisinde yer almaktadır.

Petey kitabının olayı, Petey'in doğumundan itibaren hayatının zorluklarla ve engellerle dolu olan hikayesini anlatmaktadır. Beyin felciyle doğan ve doğru teşhis edilmeyerek zihinsel engelli kabul edilen Petey, ailesi tarafından terk edilir ve akıl hastanesine gönderilmek üzereyken hayata sıkı sıkıya sarılarak mücadele etmeye başlar. Ailesinin vazgeçtiği Petey, asla hayattan vazgeçmez ve yaşamın zorluklarına karşı direnç gösterir.

Kitap, okuyuculara duygusal ve düşündürücü anlar yaşatan gerçek bir yaşam hikayesini içermektedir. Petey'in yaşam öyküsü sayesinde sevgi, inanç ve dostluk gibi temel değerlerin önemi vurgulanmaktadır. Yazar Ben Mikaelsen'in akıcı ve sıcak üslubu, okuyucuları kitabın sayfalarına çekmekte ve etkileyici bir deneyim sunmaktadır.

Hangi kulak daha iyi duyar?

Hiponatremi hizli duzeltilirse ne olur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt