Son Konular

Petek Dincoz Tırlattım Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Petek Dincoz Tırlattım Şarkı Sozu
Mış mış gibimi her halim
Kimseler kalmadı hic mecalim
Susmuyorkı icimdeki ahalim
Kendi kendimle holigami
Aşkta meşkte işte tektim hani
Mutlu olmam ihtimalmi off
Cahil cesaretim kayboldu
Aşkta esaretin tarihi doldu
Sabrım selametin maglup oldu
Bir u donuşu atıp donemıyorum
Tır tır tırlattım aklımı
Fır fır fırlattım tahtımı
Ele gune kısmeti
File file vere vere
Zır zır zırlattım bahtımı

Merhaba! "Tırlattım" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının sözlerinde duygusal bir atmosfer gözlemleniyor. İçsel bir sıkıntı ve karmaşa hissiyatı ile dolu cümleler var. Bu sözlerde aşkın ve hayatın zorluklarının yansımalarını görüyoruz. Petek Dinçöz'ün duygularını ve düşüncelerini yansıttığı bu şarkıda içsel çatışmalar ve umutsuzluk hissiyatı ön planda. Şarkının sözlerindeki anlamları ve duyguları dinleyenlerin kendilerinden bir şeyler bulabilecekleri bir derinlik taşıdığını söyleyebiliriz. Şarkının sözleri, Petek Dinçöz'ün bu şarkı üzerinden hayata ve aşka dair düşüncelerini dile getirdiği bir yolculuğu yansıtıyor gibi görünüyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sevil De Sevme Şarkı Sozu

Şen Yuva dizisi şarkı sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt