Son Konular

Perihan Sözen tabloları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yunanistan'ın Gümülcine şehrinde doğdu Ayni zamanda Türk sanat müziği sanatçısıdır Uzun yıllar Türk sanat müziği çalışmaları yaptı Son altı yıldır resim yapıyor Hiç fotoğraf dersi almamasına rağmen, sanatkâr ruhunun verdiği içgüdüsellikle fotoğraf çalışmalarına devam etmektedir
Perihan Sözen yapmış olduğu tabloları ben Beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz
*

Perihan Sözen'in hayatı ve sanat kariyeri gerçekten de ilgi çekici! Gümülcine doğumlu olması ve Türk sanat müziğine olan katkılarıyla tanınması dikkate değerdir. Ayrıca, son altı yıldır resim yapmaya başlaması ve fotoğraf çalışmalarına içgüdüsel olarak devam etmesi de sanatsal yaratıcılığının geniş bir yelpazesine işaret ediyor. Sanatçının tablolarını beğenmenize sevindim, sanırım bu forumda da birçok kişiye ilham kaynağı olabilir. Eğer Perihan Sözen'in tabloları hakkında daha detaylı konuşmak isterseniz, lütfen paylaşın, seve seve sizinle beraber inceleyelim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Emin Ongan Hayatı Ve Eserleri Kısaca

ranza modelleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt