Son Konular

Performans Odevi Steteskop

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Performans Odevi Steteskop
Performans Odevi Steteskop Yapabilirsiniz

Rahatsızlanıp doktora gittiğinizde doktor sırtınızı ne ile dinliyor? (Steteskop)

Kullanılan Arac Ve Gerecler:
1) Plastik hortum (2 tane)
2) Lastik hortum (kısa)
3) Y boru
4) Plastik huni
5) Lastik balon

Deneyin Yapılışı: Plastik huninin ağzına lastik balon parcasını geriniz Huninin diğer ucuna kısa lastik hortumu geciriniz Lastik hortumun acıktaki ucunu Y borusuna takınız Y borunun acık iki ucuna birer plastik hortum geciriniz Plastik hortumların acıkta kalan uclarınıda kulaklarınıza takınız Plastik huninin ağzını arkadaşınızın goğsune tutunuz Kalp atışlarını duymaya calışınız

Deney Sonucu: Bu deneyde hazırlanan duzenek basit bir dinleme aletidir Kalp atışları huni icindeki havada dalgalar halinde yayılarak iletim yoluyla kulağımıza gelir
Doktorların kullandığı dinleme aleti (Steteskop) bu esasa dayanır

NOT: Bu deneyi huniye lastik balon takmadan da yapabilirsiniz

imagesperformansodevisteteskop5afc33233348a

alıntı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Newton Bilimsel Calışma Yaptığı Alanlar

S

Ses nasıl oluşur ?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri