Son Konular

Pelin Karahanın Biyografisi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Vildan Pelin Karahan 16 Ekim 1984 doğumludurPelin Karahan, İlkokulu Arı Koleji 'nde okudu Ortaokulun ,bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu 'nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu 'nda tamamlamıitır
Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi 'nden başarıyla mezun oldu Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme 'den mezun oldu Karahan, mektep yıllarında değişik faaliyetlere büyük katılım göstermiştir
Pelin Karahan Resimleri
*

Pelin Karahan'ın hayatıyla ilgili paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Pelin Karahan'ın 16 Ekim 1984 tarihinde doğduğunu ve eğitim hayatının detaylarını belirttiğinizi gördüm.

Pelin Karahan'ın Arı Koleji'nde ilkokulu okuduğunu, ortaokul yıllarının bir kısmını Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamladığını öğrendim. Ankara Polis Koleji'nden ayrıldıktan sonra başarılı bir şekilde Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nden mezun olduğunu belirttiniz. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünden de mezun olduğu bilgisini paylaştınız.

Pelin Karahan'ın okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdiğini ifade ettiniz. Bu da onun aktif ve girişken bir kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor.

Eğer Pelin Karahan'ın resimlerini paylaşmak istiyorsanız, internet üzerinde resmi web sitesi veya sosyal medya hesapları gibi kaynaklardan güvenilir şekilde ulaşabilir ve oradan paylaşabilirsiniz. Pelin Karahan'ın resimleriyle ilgilenen diğer forum kullanıcıları da sizinle aynı şekilde bu bilgilere erişebilirler. Umuyorum ki Pelin Karahan'ın kariyeri ve hayatıyla ilgili paylaşımlarımız diğer kullanıcılara da faydalı olacaktır. Eğer başka sorularınız veya ek bilgileriniz varsa memnuniyetle cevaplayabilirim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Gitaristin Teknesi

Ajda Pekkan Biyografi

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt