- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Pelet sobası ne kadar pelet yakar?
* 11 kw'lık Pelet sobasının yıllık tüketim oranı 1,5 ton ile 2,5 ton arasında değişir. * Sulu sistem soba 17 kw kapasiteli saatte 3,5-4 kg arası pellet yakar. Yıllık tüketim 3 ton ile 4 ton arasında değişmektedir. * 25 Kw'lık bir sulu sistem kaloriferli soba yıllık olarak 4 ton ile 5 ton arasında tüketir.
Pelet sobası karlı mı?
Doğalgaz ve sıvı ısıtıcılara oranla %40 – %45 karlı. Makineye pelet doldurma, külünü boşaltma işlemleri otomatik sistemle de sağlanabiliyor. Pelet Yakıtı 10 kg, 15 kg, 30 kg ve bir ton´luk torbalarda satışa sunulmaktadır.
Pelet Sobasi bacali mi?
Bacasız Pelet Sobası otomatik yüklenmelidir ve kalorifer konforundadır. Pelet yakıtını özel yapan yerli ve sürdürülebilir bir yakıt olmasıdır. Genellikle 6mm çapında olan bu yakıt ormansal ve tarımsal atıklardan oluşur. Elde edilen bu ürünler bu sobanın deposuna doldurulur.
Pelet yakıt şöminede kullanılır mı?
Pasif (Düşük Tüketim) Evlere, uygulanabilir odun veya pelet sobaları ve şömine hazneleri , evinize inanılmaz bir termal konfor sunan, ısıtma pazarına yeni eklenen bir ürünleridir.
Günde kaç kilo pelet yakılır?
Ek bilgi: Kazan sürekli 11 kw da tam yükte çalışsa, 1 kw 860 kcal olduğuna göre 11*860= 9460 kcal yapar. 4500 kcal lik pellettende tam yük çalışmada 9460/4500= 2.1kg pellet harcar saatte. Günde 24 saat çalışsa 50.4 kg yakar.
En iyi pelet hangisi?
Dünya genelinde yüzlerce çeşit hammaddeden pelet yakıtı yapılmasına rağmen en ideal olanının çam ağacı talaşından yapılan pelet yakıtı olduğu tescillenmiştir. Hem kalorisi çok yüksek, hem kül oranı çok az hem de ne insana ne de çevreye zarar vermektedir.
15 kg (1 çuval) kargo bedeli ortalama 65 ₺ !!!! Toptan satış fiyatımız 3.200,00 ₺ + KDV (Toptan satış 15 ton üzeri satışlar için geçerlidir.) nakliye alıcıya aittir. nakliye fiyatı için 0 533 65 45 789 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.