Son Konular

Pedometre Adim Sayar ucretli mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Pedometre Adım Sayar ücretli mi?

Yakılan kalorinizi, yürüme uzaklığını ve süresini izler. Adım Sayar uygulamasının özellikleri ; 0 ücretsiz ( Reklam içerir )

StepsApp nasıl kullanılır?

StepsApp, Smartphone'unuzu sade ve güzel bir adım sayacına dönüştürür. Tek yapmanız gereken telefonu cebinize koyup yola çıkmak! Günlük adımlarınızın, aldığınız mesafenin, sürenin ve aktif kalorilerin hızlı genel görünümü. Güzel haftalık, aylık ve yıllık grafikler.
iPhone adım sayar nerede?
Sağlık uygulamasını açın ve Göz At sekmesine dokunun. Aktivite gibi bir kategoriye dokunun. Adım gibi bir alt kategoriye dokunun. Tüm Verileri Göster'e ve ardından sağ üst köşedeki Düzenle'ye dokunun.
Adım para nasıl çalışır?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.

Kaç adım attım Samsung?

2 Widget'lar seçeneğine dokunun. 3 Samsung Health Widget'ına dokunun. 4 Ana ekrana eklemek istediğiniz Widget türüne basılı tutup ekrana sürükleyin. 5 Samsung Health aracılığı ile attığınız adım sayısını ana ekranda görebilirsiniz.

iPhone adım sayısı doğru mu?

sürekli gidip geldiğim yerlerin mesafesini doğru ölçüyor. adım konusunda ufak tefek sapmalar olabilir. android uygulamalarına göre çok daha güvenilir sonuçlar veren adım sayara sahip uygulama.
Google Fit nasıl aktif edilir?
Bir uygulamanın verilerini Fit'le paylaşabilmeniz için ilgili uygulamayı Fit'e bağlamanız gerekir….Uygulamaları Google Fit'e bağlama
- Bağlamak istediğiniz uygulamayı (Strava, Runkeeper veya MyFitnessPal gibi) açın.
- Ayarlar menüsünü bulun.
- Başka uygulamaları ve cihazları bağlama ayarını bulun.
- Uygulamayı Google Fit'e.

Windows 10 ile birlikte gelen uygulamalar nasil kaldirilir?

Borc yonetiminin bir amaci nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt