Son Konular

Pearson Plc kimin?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Pearson Plc kimin?

Pearson PLC, Birleşik Krallık merkezli bir eğitim ve yayımcılık şirketidir. Şirket, 1844 yılında bir inşaat şirketi olarak kurulmuş olup 1920'lerde yılında yayıncılığa geçmiştir ve günümüzde dünyanın en büyük kitap yayımcısı ve en büyük eğitim şirketidir. Şirketin merkezi Londra'da yer almaktadır.

Pearson hangi ülke?

Pearson International Londra merkezlidir ve Avrupa, Asya ve Güney Amerika'da ofisleri tutar.
Pearson Akademi nedir?
Pearson, bünyesinde, dünyanın önde gelen eğitim markalarını bir araya getirerek her tür öğrenme şekli için başarısı kanıtlanmış, bütünsel eğitim çözümleri sağlayan; yasal, idari ve mali açıdan bağımsız, açık ve şeffaf bir eğitim şirketidir.

Pearson Akreditasyon Nedir?

Pearson Edexcel Akreditasyonu, dünyanın en büyük ve en eski mesleki eğitim akreditasyon kurumlarından biridir ve eğitim veya öğrenim programlarını uygulayan kuruluşlar için uluslararası ve bağımsız bir akreditasyon sistemdir.

Pearson modeli nedir?

Parsons Modeli (Mesleki Yardım Süreci) Bireyin ve mesleğin özellikleri araştırılır ve bireyin kendine uygun mesleğe yönelmesi sağlanır. Frank Parsons tarafından geliştirilen bu model 3 aşamada gerçekleşmektedir. Bireyin tanınması. İşlerin gerektirdiği niteliklerin ve sağladığı olanakların incelenmesi.
Pearson assured sertifikası ne ise yarar?
Dünyanın en büyük eğitim çözümleri şirketi Pearson tarafından geliştirilen, uluslararası tanınırlığa sahip kalite güvencesi ve akreditasyon sistemidir. Bu akreditasyona sahip eğitim kurumlarının öğrencileri, uluslararası düzeyde tanınırlığa sahip "Pearson Assured sertifikası" almaya hak kazanırlar.

Parsonian model ne demek?

Kapsamlı PDR programı nedir?

Rehberlik ve psikolojik danışma programı bireyi tanıma, bilgi verme, konsültasyon, psikolojik danışma, sevk (havale etme), yerleştirme ve izleme gibi etkinlik ve servislerin tümünü içeren kapsamlı bir programdır.

Transfer sezonu ne zaman saat kacta bitiyor?

Dernekler nasil vergilendirilir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt