Son Konular

PDF dosyalari nasil ayrilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

PDF dosyaları nasıl ayrılır?

Bir PDF dosyasını bölme:
- PDF'yi Acrobat DC uygulamasında açın.
- "Sayfaları Organize Et" > "Böl"
- Tek bir dosyayı veya birden çok dosyayı nasıl bölmek istediğinizi seçin.
Telefondan PDF dosyası nasıl silinir?
Dosya silme
- Telefonunuzun Dosyalar uygulamasını açın.
- Bir dosyaya dokunun.
- Sil Sil'e dokunun. Sil simgesini görmüyorsanız Diğer Sil'e. dokunun.

PDF deki yazılar nasıl silinir?

Sil komutunu kullanarak sayfaları silme
- Araçlar > Sayfaları Organize Et'i seçin veya sağ bölmeden Sayfaları Organize Et'i seçin.
- Silinecek sayfa aralığını belirtin.
- İkincil araç çubuğunda, Sayfaları Sil'i ve onaylamak için Tamam'ı tıklatın.
Adobe sayfaları organize et nerede?
Acrobat DC'de PDF dosyasını açın ve ardından Araçlar > Sayfaları Organize Et'i seçin veya sağ bölmeden Sayfaları Organize Et'i seçin. Sayfaları Organize Et araç seti ikincil araç çubuğunda görüntülenir.

PDF sayfa sırası nasıl düzenlenir?

PDF sayfalarının sırasını yeniden düzenlemek istiyorum.
- Sayfalarını yeniden düzenlemek istediğiniz PDF dosyasını seçmek için uygulama sayfasının üst kısmında yer alan seçim kutusuna tıklayın.
- Ardından sayfaları sürükle bırak fonksiyonuyla istediğiniz sıralamaya uygun şekilde yeniden düzenleyin.
Hangi sayfalarda PDF dosyası hazırlanıyor?
Dosyan hazırlanıyor… PDF dosyanızı tek sayfalara bölün veya PDF dosyası oluşturmak için bazı sayfaları çekin. Ayrıca, aynı anda birçok PDF dosyasına sayfa ekleyebilir veya çekebilirsiniz. Güvenliğin ve gizliliğinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatan bir gizlilik politikamız vardır.

Bir pdf'deki sayfaları silme yöntemi hakkında bilgi edinin.?

Adobe Acrobat'ı kullanarak bir PDF'deki sayfaları kolayca silme yöntemleri hakkında bilgi edinin. Bir PDF'deki sayfaları silmek için PDF'yi düzenleme izniniz olması gerekir. Kontrol etmek için Dosya > Özellikler konumuna gidin ve Güvenlik sekmesini tıklatın.
Smallpdf PDF sayfalarını silme, silme veya silme?
Tüm platformlarda çalışıyor! Smallpdf PDF Sayfalarını Silme çevrimiçi aracı, belgendeki bir sayfayı herhangi bir yerde silmene ve onu yeni bir dosya olarak kaydetmene imkan tanır. İhtiyaç duymadığın sayfaları sil ve indir.

Bu yüzden bu sayfayı PDF olarak çıkarmak istiyorum.?

Aşağıda yazan durumlarla değilde doğrudan aradaki sayfaları pdf olarak çıkarılmasını istiyorum. Genelde ben yazılım kısmına konu açtığımda cevaplanmıyor. Fakat belki arkadaşlar bu sefer bilgilerini paylaşırlar

Tirebolu tuneli kac km?

Schrodinger in Kedisi neyi anlatiyor?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt