Son Konular

Patikadev nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Patikadev nedir?

Patika, 2007 yılına uzanan arkadaşlıkların ve eğitim alanındaki sorunları çözmeyi kendine dert edinmiş bir ekibin ürünü. Peki derdimiz ne? Genç işsizliği yükselişte. Hayatın en verimli zamanlarında yıllarca okuyup iş bulamamak ve diplomaların geçerliliğini yitirmesi artık eğitim kurumlarını iyice zorluyor.

Go Bootcamp nedir?

Köken olarak "Acemi Birliği" anlamındaki "Bootcamp", bölüğe yeni katılan askerlerin, şartlara hızlıca ayak uydurması ve bireysel performansını zirvede tutmasını sağlayan yüksek disiplinli bir eğitim programıdır.
CS50x ne işe yarar?
Bu derste öğrenciler temel bilgisayar bilimlerini programlama sanatıyla öğreniyor. Internet üzerinden kayıt olabileceğiniz ve anında öğrenmeye başlayacağınız program genellikle C dilini öğretiyor. Zorlayıcı ancak yapılabilir, sosyal ama eğitici bir ders olarak adlandırılan program David Malan tarafından yönetiliyor.
Patika ücretli mi?
Patika uygulaması ücretsiz indirilen, içerisinde ücretsiz 20'den fazla meditasyon pratiği barındıran bir uygulama.

Yemeksepeti Go Bootcamp ne demek?

Bu bootcamp; Yemeksepeti ekibine katılmak isteyen üniversite son sınıf ya da yeni mezun, iş arayışında olan kişiler içindir. Her gün öğrenmek, gelişmek istiyorsan, sonuç odaklıysan ve ekip çalışmasını seviyorsan bootcamp boyunca potansiyelini göstererek Yemeksepeti ekibine dahil olabilirsin.

Microsoft Azure Bootcamp nedir?

Bootcamp, Intel tabanlı Macintosh bilgisayarlarda macOS işletim sistemi yüklü durumdayken Windows ile çoklu açılış yapmanızı sağlayan, Apple tarafından geliştirilmiş bir önyükleme aracıdır. Bootcamp için yardımcı program da denilmektedir.
CS50x hangi dil?
Internet üzerinden kayıt olabileceğiniz ve anında öğrenmeye başlayacağınız program genellikle C dilini öğretiyor. Zorlayıcı ancak yapılabilir, sosyal ama eğitici bir ders olarak adlandırılan program David Malan tarafından yönetiliyor.

Does BF4 progress transfer from PS4 to PC?

Iznik neyi ile meshur?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt