Son Konular

Patates krep nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Patates krep nasıl yapılır?

Rendelediğiniz patatesleri derin bir kap içine alın. Daha sonra rendelediğiniz patateslerin üzerine 2 adet yumurta kırıp, 1 su bardağı süt dökün. Ardından kaba 1 tatlı kaşığı silme tuz ve 1-2 tutam ince ince doğranmış maydanoz ekleyin. Kaptaki malzemeleri güzelce karıştırın.

Haşlanmış patatesten krep nasıl yapılır?

Haşlanmış ve soğutulmuş patatesleri ezin. İçine rendelenmiş yarım kase kaşar ufalanmış bir kase beyaz peynir, maydanoz. İsteğe göre pul biber karabiber ne yumuşak ne sert bir hamur oluyor . Ben çok az unda koydum tuzunuda koyun ve krep gibi altlı üstlü pişirin.
Kahvaltı krep nasıl yapılır?
Tam kıvamında krep hamurunu şu şekilde hazırlayabilirsiniz: İlk olarak sütü derin bir karıştırma kabına alın. Üzerine sıvı yağ, tuz ve yumurtayı ekleyin. Unu da ekledikten sonra pürüzsüz kıvama gelene kadar çırpın. 5 dakika kadar dinlendirdikten sonra krep hamurunuzu artık tavaya dökerek pişirebilirsiniz.

Patates tostu nasıl yapılır?

Patates Tostu Tarifi Nasıl Yapılır?
- Patatesler rendelenip suları sıkılır.
- Yumurta, kaşar ve baharatlarla karıştırılır.
- Yağlı kağıt serilmiş tost makinesinde kızarana kadar pişirilir :))

Rendelenmiş patatesli yumurta nasıl yapılır?

Rende Patatesli Yumurta Tarifi Nasıl Yapılır?
- Patatesleri soyun ve rendenin ince tarafıyla rendeleyin.
- İçine yumurtaları kırın ve baharatları atın.
- Kaşar ilave edecekseniz onu da ilave edin ve iyice karıştırın.
- Özellikle yanmaz yapışmaz bir tavaya yağları koyun ısınsın ve karışımı ilave edin.
Tost makinesinde patates tost nasıl yapılır?
Yağlı kağıdı tost makinasının iki tarafını kaplayacak şekilde kaplayın ve makineye yerleştirin. Tost makinasına patates rendesi karışımının yarısını yerleştirin bastırarak koyun.Orta kısmına kaşar rendesini serpin. 10-15 dakika pişirin. Ucundan tadarak pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz.
Haşlanmış patatesi rendeliyoruz. İçine tuz ve pul biber ekliyoruz. Tost ekmeklerimizin içini patatesli harçtan dolduruyoruz. Üzerine de kaşar peyniri koyup ekmeklere tereyağı sürüp ( ben kıtır kıtır sevdiğim için yağ kullanmadım siz seviyorsanız kullanabilirsiniz ) tost makinesinde ekmekler kızarana kadar bırakıyoruz.

Voltage Enerji kimin?

Selcuklu zamaninda kuvel neresi?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt