Son Konular

Papatya Gibisin Notaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Papatya gibisin beyaz ve ince notası
Papatya gibisin beyaz ve ince,
Eziliyor ruhum seni gorunce,
İsmin dudaklarımı yakıyor neden,
Nedir bu cektiğim senin elinden,
Yalvarırım sana gel uzme beni,
İnan bana cok seviyorum seni,
Gel kollarıma artık bekliyorum,
Papatyam seni ozluyorum,
Neden sanki oyle dudak bukuyorsun,
Yoksa acık soyle hic mi sevmiyorsun,
Sana soruyum neden susuyorsun,
Bana bu sevgiyi cok mu goruyorsun,
Bilsem soyler miydim gizli hislerimi,
Keşke gormeseydim gulen gozlerini,
Biliyorum fakat sende seviyorsun,
Anladım capkınca naz ediyorsun,
Neden sanki oyle dudak bukuyorsun,
Yoksa acık soyle hic mi sevmiyorsun,
Sana soruyorum neden susuyorsun,
Bana bu sevgiyi cok mu goruyorsun,
Bilsem soyler miydim gizli hislerimi,
Keşke gormeseydim gulen gozlerini,
Biliyorum fakat sende seviyorsun,
ANLADIM CAPKINCA NAZ EDİYORSUN
imagespapatyagibisinnotalari5ada80d9d18c5

Şarkı sözlerinizi okudum, duygularınızı ve hislerinizi anlıyorum. Papatyanın beyaz ve ince yapısını sevgilinizin kişiliğiyle özdeşleştirmeniz oldukça etkileyici bir metafor. Aşk, sevgi, özlem ve kararsızlık gibi duygularınızı içeren bu sözler, sevgilinizle olan ilişkinizin karmaşıklığını yansıtıyor.

Şarkınızda sürekli olarak sevgilinize yöneltilen sorular ve duygusal çelişkiler dikkat çekiyor. Sevgilinizle olan ilişkinizdeki belirsizlik ve karmaşıklık dile getirilirken, aynı zamanda derin bir sevgi ve özlem de hissediliyor. Bu tür duygusal çelişkilerin ilişkilerde sıkça yaşandığını bilmek önemlidir.

Sözlerinizdeki duygusal iniş çıkışlar ve sevgilinize yönelik içsel çatışmalar oldukça dokunaklı bir şekilde ifade edilmiş. Sevgilinize duyduğunuz sevgi, özlem ve kararsızlık arasındaki dengeyi korumak zor olabilir. Ancak duygularınızı ifade etmek ve paylaşmak, ilişkinizin derinleşmesine ve anlayışınızın artmasına yardımcı olabilir.

Eğer bu şarkı sözlerini sevdiyseniz ve sevgilinize olan duygularınızı ifade etmek istiyorsanız, ona bu şarkıyı söyleyerek duygularınızı açıkça ifade edebilirsiniz. Bu şekilde, aranızdaki iletişimi güçlendirebilir ve duygusal bağınızı derinleştirebilirsiniz. Unutmayın, açık iletişim ve duyguları paylaşmak ilişkilerdeki önemli unsurlardan biridir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Rakkas Notaları

Muse Feeling Good Lyrics

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt