- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Pamel hangi şirketin?
Pamel Yenilenebilir Elektrik Üretim A.Ş.
Pamel elektrik ne iş yapar?
Pamel Yenilenebilir Elektrik Uretim AS Şirket Profili BOMONTİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, elektrik enerjisi üretimi ve dağıtımı ile uğraşan Türkiye merkezli bir anonim şirkettir. Şirket, 6,744 Megavatlık (MVW) bir hidroelektrik santrali işletmektedir.
Pamukova elektrik kime ait?
Pamukova Elektrik Üretim A.Ş. bir Verusa Grup iştiraki olup sermayesi 95.000.000 TL'dir. Sermayeyi temsil eden payların Q'i Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye, I'u ise Verusa Holding A.Ş.'ye aittir.
Pamela hisse kimin?
Günlük
Aksu enerji ne iş yapar?
Aksu Enerji İşletmedeki Elektrik Santralleri.
Pamukova yenilenebilir enerji ve Elektrik Üretim A Ş kimin?
Pamukova Elektrik Üretim A.Ş., 2015 yılında yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. Şirketin ödenmiş sermayesi 95.000.000 TL olup, %49'u Verusa Holding'e %51'i Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aittir.
Pamukova elektrik ne zaman kuruldu?
(PAMEL), 18.12.2007 tarihinde yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur.
Pamela Hisse hangi pazar da?
Borsa İstanbul, PAMEL hisselerinin 3 Mart 2021 tarihinden itibaren Alt Pazar'da işlem göreceğini açıkladı
Bomonti Elektrik kimin?
Bomonti Elektrik'in yüzde 90 hissesi Bayram Kınay'a ait, şirketin kalan hissesi ise borsada işlem görüyor. Adıyaman'da bulunan Şifrin HES projesi, şirket bünyesinde bulunuyor.