Son Konular

Ozur Dilerim Mesajları ve sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

Ozur Dilerim Mesajları ve sozleri lazım

*Beyaz bir guvercin yolluyorum sana bu mesajla birlikte Bu bir barış mesajı
Tum kırgınlıkları yok etsin ve sen ozurlerimi kabul et diye
* Dudaklarındaki tebessumu gormek kadar hicbir şey mutlu edemez beni
Lutfen bu dargınlık bitsin Gulen yuzunu ve seni cok ozledim
*Dostum, ben hayatta senden başkasına dost demedim
Bir hata yaptım ve ozur dilerim Dostluk affetmek değil midir? Gercekten uzgunum dostum
*Sadece ozur dilemek istemiştim Yapamadım sacma gururuma yenildim ama sessizce cekip gitmene de dayanamadım
Beni affet olur mu? Cok uzgunum!
*Uzuntumu anlatacak kelime yok Olanlar icin gercekten cok uzgunum ve cok ozur dilerim
*Sanırım ozur dilemek icin cok gec kaldım ama yine de son kez şansımı denemek istiyorum: OZUR DİLERİM!
*Benim icin cok anlamlısın oyle ki senin bendeki yerin bu satırları yazmama sebep
Kabul edilemeyecek bir şeydi belki yaptığım ama sen de biliyorsun ki her insan hata yapar
Senden beni affetmeni diliyorum Kalbindeki yerimi yitirdiysem, beni affetmeni bekleyemem
Ama tekrar duşunmen icin ağlayabilirim
*seni duşunduğum hergun icin bir cizgi atıyorum deftereımm şimdi yeni gordum sayfa bitti ama sen hala yoksun ne olur donBeni affet biliyorum cok gec herşey icin ama bence bir kere daha denemeye değer seni cook seviyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Ofis Sandalyesine Tekerlek Taktığı Bilinen İlk Kişi Kimdir?

S

Ocean Plus neye iyi gelir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt