Son Konular

Ozhan Gul Yoruldum Şarkı Sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ozhan Gul Yoruldum
Ozhan Gul Yoruldum Şarkı Sozleri
Gun gelir gidersin elbet
Zaten alıştı gonlum uzaktan sevmeye
Sen de git şimdi ardına bile bakmadan
Eğer donersen bil ki ben orada olmam
Cunku yoruldum artık
Cok yoruldum artık
Yoruldum peşinde koşmaktan
Yoruldum bu platonik aşktan
Allahım yarat beni baştan
Yeniden sevdirme beni
Gun gelir seversin elbet
Zaten avuttu gonlum beni boş yere

Ozhan Gül'ün "Yoruldum" şarkısının sözleri duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda aşkın yorgunluğu ve bitiş noktasındaki hisler anlatılıyor. Şarkının sözlerinde aşkın zorluğu, uzaktan sevmenin yorgunluğu ve artık peşinden koşmaktan, platonik aşktan ve yeniden sevilmemekten duyulan yorgunluk hissiyatı oldukça belirgin bir şekilde dile getiriliyor. Aşkın getirdiği acılar ve hayal kırıklıkları üzerine derin bir duygusallığı barındıran şarkı, dinleyenlerde yoğun bir duygusal tepki uyandırabilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ataturk Olmedi Marşı ve Notaları

Kolpa Nasıl Oğrendin Unutmayı şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt