- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Özgür Bolat kimdir kitapları?
Özgür Bolat
Beni ödülle cezalandırma kimin kitabı?
Özgür BolatBeni Ödülle Cezalandırma: Mutlu ve Başarılı Çocuk Yetiştirmek için Rehber / Yazarı
Beni ödülle cezalandırma kimin?
Beni Ödülle Cezalandırma – Dr. Özgür Bolat | kitapyurdu.com.
Parentwiser ne demek?
Parentwiser, kişiye özgü mobil çocuk yetiştirme rehberidir. Ailelerin yaşadığı sorunlara yanıtlar sunan, onların ebeveyn olarak gelişmelerine katkı sağlayan ve bilimsel anketler aracılığıyla kendilerini ve çocuklarını tanımalarına olanak sağlayan mobil bir uygulamadır.
Dr. Özgür BOLAT, şu anda okullara ve şirketlere danışmanlık, Hürriyet Gazetesi'nde Köşe Yazarlığı ve TEV'de Danışmanlık yapmaktadır. Aynı zamanda ÖRAV, FODER, TEVİTÖL ve Para Durumu Platformu'nda Yönetim Kurulu ve Danışma Kurulu Üyesidir. Özgür Bolat, 2008'de okullarda Öğretmen Liderliği Projesini başlatmıştır.
Özgür Bolat hangi liseden mezun?
TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi.
De Özgür Bolat kimdir?
Özgür Bolat 2007 yılında Yeni Zelanda'da uluslararası bir konferansta En İyi Genç Araştırmacı ödülünü almıştır. Özgür Bolat şimdilerde okullarda ve şirketlerde danışmanlık ve Hürriyet Gazetesinde Köşe Yazarlığı yapmaktadır. TEVİTÖL ve Para Durumu Platformunda Yönetim Kurulu üyesidir.
Parent wiser ne demek?
Özgür Bolat hangi üniversiteden mezun?
Cambridge ÜniversitesiBoğaziçi ÜniversitesiÖzgür Bolat/Üniversite
Özgür Bolat ne iş yapar?
ÖğretmenKöşe yazarıÖzgür Bolat/Meslekleri
Podcast, video, makale ve sesli kitapların keşfedildiği sosyal kürasyon platformu: Wiser. Wiser aslında bir sosyal kürasyon platformu. Wiser'da "kürasyon" olarak tanımlanan şey ise üyelerin, influencer'ların ya da yayıncıların bir amaç uğruna bir araya getirdikleri podcast'ler, videolar, makaleler diyebiliriz.
Psikolog Özgür Bolat kimdir?
Özgür Bolat Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesinden mezun olmuştur. Türk Eğitim Vakfı bursu ile Harvard Üniversitesinde yüksek lisansını tamamlamıştır. Ülkeye döndükten sonra Boğaziçi Üniversitesinde 2 yıl öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. Cambridge Üniversitesinde doktorasını tamamlamıştır.